Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se Kendall dozví o Loganových plánech na rozšíření místní televize, požádá o vyslovení nedůvěry svému otci. Greg odveze svého problémového dědečka Ewana z Kanady do New Yorku, aby se na Den díkůvzdání znovu setkal s Loganem. (HBO Europe)

Recenze (3)

Jadro 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ prvá časť, ktorá absolútne mení pohľad na všetko doterajšie dianie. V predchádzajúcich epizódach je všetko o hľadaní, neistote a umelosti, no táto ukazuje pravú tvár alebo smer, ktorým chcel Armstrong povedať: "No pozrite aká rozkošná rodinka". Až tu vidíme brilantnú stopáž ušitú prakticky každému na mieru, každý charakter má svoje špecifikum a delí publikum na svojích priaznivcov a odporcov - keď to pôjde takto ďalej, tak sa máme na čo tešiť! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ahoj, dědo, hezký Díkůvzdání!" " Pro indiány moc ne." Děda Ewan v celé epizodě několikrát takhle suše zahlásil, čímž si mě okamžitě získal, snažil se i Tom, blb a paranoik v jedné osobě, a korunu všemu nasadila rodinná oslava Royových. Ve chvíli, kdy se všichni sejdou pod jednou střechou, prostě musí být zábava. Bod pro Logana za toho rozmazleného spratka (chci říct to velmi sympatické dítě s nestresovou výchovou). ()

Reklama

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak už je pro mě to sledování trochu příjemnější, doufám, že v další epizodě už konečně dědka vyštípaj anebo ukážou, že to celou dobu jen hraje, jinak budu hodně hodně smutnej. :( ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama