Reklama

Reklama

Boj o moc - Série 2

(série)
Trailer 3
USA, 2019, 10 h 5 min (Minutáž: 58–70 min)

Tvůrci:

Jesse Armstrong

Kamera:

Patrick Capone

Hrají:

Brian Cox, Matthew Macfadyen, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun, Hiam Abbass, Natalie Gold, Jeremy Strong, Dagmara Dominczyk (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Rodina Royových – Logan Roy a jeho čtyři děti – řídí jeden z největších mediálních a zábavních konglomerátů na světě. Seriál Boj o moc sleduje jejich životy poté, co se stárnoucí otec rozhodne ze společnosti odstoupit a jeho potomci zvažují svou budoucnost. Druhá řada, která bezprostředně navazuje na dramatický konec první série, sleduje zoufalý boj Royových o převzetí kontroly nad jejich impériem. Zatímco budoucnost je stále nejistější, zničit by je nakonec mohla právě jejich temná minulost. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (30)

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„ZA TŘI, ČTYŘI ROKY TADY ZBYDE JEN JEDNA RODINNÁ MEDIÁLNÍ FIRMA. A JÁ ŘÍKÁM, AŤ JE TO TA NAŠE! …“ Tak jako… jsem furt v klidu. Rodina se profiluje, ale je to neustále dokola – a já nevím, co jako mě nutí na to koukat? Asi se mně nechce uvěřit…Jako fakt nechce! Takže, něco mě na tom zaujalo a myslím, že na to (snad jednou) přijdu! Je to furt neuvěřitelná záplava keců a vlastně jsem zvědavej, jakým hnojem mě ještě překvapěj. Ovšem jedno tomu musím uznat – poslední díl týhle série byl kurva prdel! Fakt prdel! Ale jo, jdu dál…/// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jako letní sídlo rodiny Royových bylo vybráno panství Henryho Forda II. z roku 1960 v Hamptons. 2.) Součástí rozvodovýho výrovnání mezi Jerry Hallov a Rupertem Murdochem byl zákaz kontaktovat producenty „Succession“ s nápady na dějovou zápletku. 3.) Thx za titule „Václav Patera“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád to tam je. I druhá série jede v tom crazy módu, kdy sice sledujeme korporátní hru o trůny, ale zároveň šíleně avantagrdní rodinku v čele s šíleným Romanem. Závěr fantastico, pěkně si mě tvůrci povodili, a chtěl bych taky zmínit jeden z nejlepších ost, na jaký se dá v seriálech natrefit. 9.5/10 ()

Reklama

barteca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nelze jinak, musím s hodnocením nejvýš a zopakovat , co jsem psala u první řady: Dokonalá studie vztahů v magnátské rodině. Zápletky ,scénář, herci na špičkové úrovni, kamera je fenomenální, jeden okamžik zachycuje v několika záběrech, vystihne i nejmenší nuace atmosféry a neverbální výměny. Být bohatý je pekelný osud.... Je to zážitek, každá epizoda by vydala na celovečerák. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem velice rád, že druhá řada seriálu nezaostala za tou první (byla dokonce lepší), a opět mi přinesla poctivou dávku hnusu v rovině rodinné, korporátní i politické. Zvrácená část mé osobnosti si přišla znovu na své a divák, jenž se rozplývá u romantických záležitostí a slzí nad emocionálními filmy o zvířátkách, by se měl seriálu vyhýbat jako kněz nevěstinci. No, radši ještě víc, známe kleriky... Od perfektního hlavního hudebního motivu, přes výborný scénář, až po skvělé herecké výkony nejen všech představitelů rodiny Royových jsem byl velmi spokojen a těším se na pokračování. / Poučení: Už před sledováním si zajisti vanu nebo sprchový kout, budou se hodit. 4*+ ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady už se jde skoro přes mrtvoly. Tyranosaurus "ROY" Rex si prostě jede pořád za svou mocí a sere na všechno a na všechny. Narodit se v této rodině jde pouze s psychiatrem jako kmotrem. Naivní Tom ovšem skoro přichází k reflexi, Roman možná konečně dozrává, Ken je pořád nevyzpytatelný, Siobhan příjde o hřebínek, Conor o přísun peněz za nic a největší záhada je Greg, který zatím proplouvá bez újmy. No je mi z toho špatně a musím si odskakovat ke komediím, kde se nic neřeší. Za mě zhnusených 95% ()

Galerie (106)

Reklama

Reklama