Reklama

Reklama

Týden podle Jaromíra Soukupa

(pořad)
Publicistický
Česko, 2018, 45 min

Účinkují:

Jaromír Soukup (moderátor)

Obsahy(1)

Ironicky komentované zprávy uplynulého týdne. (TV Barrandov)

Recenze (49)

AgnesDee odpad!

všechny recenze uživatele

Recenzování memes, dělání si prdel z novinových titulků a hraní si na "vtipnou figurku". To všechno a ještě víc dostanete v pořadu Týden podle Jaromíra Soukupa. A pokud to dokoukáte do konce bez toho, aniž byste dostali rakovinu mozku, tak vám ze srdce gratuluji. Nebo vás spíš lituju. ()

Víteček odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem musel díl zkusmo dát, abych nehodnotil bez shlédnutí, ale jako je mi fyzicky špatně. Ten člověk je tak neskutečný zmrdeček, že mu přeji jen to nejhorší. Je to nechutné, minimální produkční hodnoty, plné odporných blitek (jedna v roli moderátora) a Soukup stále gestikuluje zcela nevhodně a projev má na moderátora strašný. Umělý smích mi bude znít v uších ještě týden, kdykoliv něco řeknu, i když si třeba jen objednám pivo. Nevím proč to tu vlastně tak rozebírám, protože tenhle pořad si zaslouží leda tak spálit. Doufám, že osoby, na které byl pořad zaměřen všechny pana Jaromíra zažalují a budou ho tahat až do konce vesmíru po soudech. Kdyby tohle viděl John Oliver, tak umře jen proto, aby se mohl obracet v hrobě. -27%. ()

mnx odpad!

všechny recenze uživatele

Má to cenu vůbec komentovat?  V průběhu let jsem viděl pár dílů víceméně nechtěně. U člověka, který Soukupovi visí na rtech a ještě u toho souhlasně mručí. A dnes se dívám zcela cíleně, jen abych se ujistil, že Jaromír se stále ze sebe stále snaží dělat ještě větší hovado, než už dávno je. ()

pold 

všechny recenze uživatele

Nechcete být ve vleku zednářských a iluminátských manipulací? Pěkně zavřít okna před chemtrails, zapnout týden a můžete se dozvědět Pravdu. Jen by mohl někdy připomenou Aštara, to je moje jediná výtka. 99%. ()

SuzieS 

všechny recenze uživatele

Ještě se musí nadále zlepšovat ve svých moderatorskych schopnostech, ale jinak dobrý format. Jde mu to o úroveň lépe, jak ostatní pořady. Je vidět, že ho to baví, a že ho ten binec u nas štve. Bohužel si úplně nevěří a je trémista, což se bohužel na kamerach šíleně zvýrazní. ()

Chaloupek odpad!

všechny recenze uživatele

Problem vubec neni v tom JAK to ten Jaryn rika. Kamen urazu je v tom CO rika a ze mu tam ani nema kdo oponovat. Je to asi jako kdyby si Andy psal sam do MF DNES. Je to zcela nejhorsi porad ze vsech tech hruz, co na nas televize muze vyzvracet. ()

KukulienkaHO odpad!

všechny recenze uživatele

Včera som videl diel, v ktorom sa Soukup navážal do České televize (asi má väčšiu sledovanosť, než jeho Barrandov) a pritom sa trápne oplašoval. Ľudia sa mu na tom ale dobre a hlavne umelo smiali, musel im dobre zaplatiť. ()

Tunheber odpad!

všechny recenze uživatele

NEJOBJEKTIVNĚJŠÍ ZPRAVODAJSTVÍ V CELÉ REPUBLICE! Pan Soukup, to je ten kluk, jehož rodiče pravděpodobně neuznávali logopedii vám ironicky, vtipně a nestranně s občasnými záseky odvypráví události uplynulého týdne! No, kdo by si nedal říct? ()

carramba66 odpad!

všechny recenze uživatele

Jarine, vyser se na to, vždyť nakonec i ta Brožová zjistí, že seš debil a kopne tě do prdele. Máš to zapotřebí? ()

MATH odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že jsem nalezl dno už v případě Kauz JS. Jenže pak se zespoda ozvalo klepání... to se zespoda dobýval Jarouškův Týden s přimíchaným smíchem a politicky nekorektním robomoderátorem. ()

Honza__St. odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry, Jardo, ale tohle se ti fakt totálně nepovedlo. Rozhovory s prezidentem, moderování politických keců (tam koneckonců nejseš o nic horší ani sebestřednější, než Václav Moravec), nebo publicistika s odřenýma ušima budiž. Ale na satiru chlapče naprosto nemáš. Jestli chceš satirické komentování událostí uplynulého týdne, švihni se přes kapsu a zaplať Bubílkové, aby se vrátila. Jestli chceš vlastní obdobu Střepin nebo 168 hodin, tak si na to taky radši najdi někoho jinýho. A jinak už vážně doporučuju zařadit zpátečku s dalšími a dalšími one man show. O "Zpívánky s Jaromírem Soukupem", "Intim Night s Jaromírem Soukupem", ani o "Vařečku Jaromíra Soukupa" opravdu nestojíme. ()

oskiii odpad!

všechny recenze uživatele

Morální mrzák a známý měnič názorů Jaromír, se postavil za mikrofon. A pořad je konečně ryzí stand-up komedií. ()

Larikazka odpad!

všechny recenze uživatele

Tento pán se do televize dostal jen díky penězům, které si rozhodně nevydělal bavením lidí.. protože "vtipy", kterými se dotyčný baví mě teda nepobavily vůbec. Jako HAHA víš co ..Ehm dle mého dlouhého uvažování prostě jede na THC ()

HonzaK odpad!

všechny recenze uživatele

Jaromír Soukup nalezl své nové dno. Ve svém novém pořadu se snaží být vtipný a vůbec mu to překvapivě nejde. Směje se tomu jen ten uměle nahraný smích. Trapné, strašné!! ()

Reklama

Reklama