Reklama

Reklama

Týden podle Jaromíra Soukupa

(pořad)
Publicistický
Česko, 2018, 45 min

Účinkují:

Jaromír Soukup (moderátor)

Obsahy(1)

Ironicky komentované zprávy uplynulého týdne. (TV Barrandov)

Recenze (49)

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

No ty vole. Tak jsem si říkal, že tuhle tragédii o sedmi dějstvích komentovat nebudu. Myslel jsem si, že klesnout níž už to nejde. Ale tohle hodně špatné opisování od Johna Olivera a jemu podobných je objevování nového dna. Otřes, hrůza a teror. A to ani člověk nemluví o tom, že je asi strašně velký problém vůbec koukat do kamery. Tohle je peklo, které nemá obdoby ani mezi extrémy jako Rande a jinými porevolučními klenoty. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To je, jako kdyby do Leninova Mausolea v Moskvě přišel Bill Gates a přednesl nějaký bludný projev, že nebýt Lenina, nebyl by ani Microsoft. A že strašně děkuje Vítěznému říjnu za Windows." Tak jsem včera poprvé rekapituloval Týden s Jaromírem Soukupem a moc jsem se přitom pobavil. Ne tím, co říkal, jak to říkal, na koho přitom mával a kdo se tomu uměle smál. Bylo to prostě jen tím, jak to bylo dokonale blbé. Jaromír prostě není a nikdy nebude bravurní glosátor, ale pouze snaživý jedinec, který však s chutí kope do lidí, které ČT miluje a já je podezřívám z toho, že mě okrádajíi. Tak si ty hvězdy užij, miliardáři bez talentu. ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Pravidelne sem prepinam kdyz jsou zrovna na mem kanale reklamy a tento ,,komedialni vystup soukupa se da snad srovnat s filmem żraloči tornado, kde take nefunguje pranic ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Vážený pane zbohatlíku, nehodlám zde bulvárně řešit ,,na co si nasazuješ Brož", případně jestli záseky v řeči souvisí se zálibou v rohování, ale k pořadu bych si několik poznámek dovolil. Za prvé - vše by vypadalo poněkud lépe bez toho dosazeného smíchu. Či kdyby, alespoň trochu, korespondoval s výroky tvé osoby. Bohužel působí, jako by jej mixoval obsedantně kompulzivní zvukař s úletem na snaze trefit se mimo. Což ničemu skutečně nepomáhá. Za druhé - nejsi dobrým moderátorem. Komentátorem. Komikem. Rétorem. A pak se, byť jsem ochoten připustit, že na některé celosvětové okolostojičnosti hledíme podobně, smysl sdělení nejen vytrácí, ale je přímo předhozen oponentům ku snadnému rozcupování metodou převodu na osobní rovinu. Za třetí - shrnutí. Zruš umělé tlemeníčko, piš scénář a najmi si na to nějakou populární prodejnou držku. Zdroje snad ještě jsou, ne? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dám Jaromírovi jednu hvězdu za to, že když už potřebuju v televizi vidět nějakého toho kokota a zrovna nikde na obrazovce neběží záběry z poslanecké sněmovny, tak mám záruku, že většinou během přepínání kanálů narazím na jeho ksicht, protože on je na Barrandově skoro pořád a ve všem. Co se kvality týče, tak to raději pomlčím. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Já jen při tom babišovském postoji páně Soukupa doufám, že tenhle masochista a gerontozemanofil svým penězům navzdory ve svých snahách dopadne podobně jako při Fischerově prezidentské kandidatuře či svých politických polucích, ať už se Zelenými či Věcmi veřejnými.. Válka s mloky, totiž Kavkami, právě začala, tak snad tu barrandovskou Kungfu Pandu někdo konečně klepne přes prsty.. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Týden podle JS jsem viděla poprvé, náhodou, a bavil mě. Pan Soukup se na události a věci, co se dějí, divá podobně jako velké množství lidí. Aspoň tak soudím z toho, co jsem viděla. Nehraje si na celebritu, naopak se snaží události vysvětlit a přiblížit i jednodušším lidem, aby věděli, o co vůbec jde. Zejména co se týče politických a tunelářských kauz. Je mi sympatické, že se ředitel soukromé televize nad obyčejné lidi nevyvyšuje a snaží se jim na obrazovce přiblížit. Za mně určitě plus a na pořad se ráda zase podívám. ()

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky, když tvrdím, že ani na Barrandově už to hůř nejde, přijde Jára Soukup a znovu všem zavře hubu a dokáže, že to opravdu možné je. Jaromír Soukup mně fascinuje čím dál víc - geniální všeuměl, který umí naprosto všechno a naprosto perfektně (a kouká na fotbal na České televizi, což mně po te jého Kauze fascinuje ještě mnohem víc). Viděl jsem díl, kde si dělal jakože legraci z Kalouska a s tím předtočeným smíchem to snad mělo i působit zábavně, jenže světe div se, dopadlo to tak, že Jára mlel akorát děsné a vzájemně nesouvisející sračky a urážky a šířil svá posvátná moudra, která si ale Mirda Kalousek dovolil neposlechnout a dělat si svoje (protože Mirda Soukup má pro Mirdu Kalouska pouze dobře míněné rady). A pak jsem se dočetl, že všechny ty zprávy měly být prý ironicky komentované!!! No, musím říct, že Jára snad konečně odhalil svůj talent. Protože ironie mu opravdu jde. V ironii je Jaromír Soukup mistr. Alespoň v něčem. A v tom moderování se taky lepší. Za chvíli možná ty jeho pořady budou i koukatelné. A Bubu a Slávek Šimek by se po Jardově heroickém a třeskutě zábavném výkonu měli stydět, jak trapní kdysi byli. ()

pytlik... odpad!

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí tohoto pořadu zcela věřím článku z idnesu, kde se Soukup chlubí, že má v mobilu speciální aplikaci, která na mapě označuje truhlářství, pily, stavitele srubů apod výstražným červeným vykřičníkem. Je to pro něj životně důležité, páč leckterý člověk od fochu by se nemusel udržet, když by viděl, že mu jde kolem takový ukázkový materiál. Já bych ho zařadil někam na úroveň dubu nebo akátu, měkčího dřeva né, páč toby musel být alespoň trochu živý a ohebný. Taky by od kamerana bylo fajn, kdyby Soukupa jemně upozornil, že žádné mistrovství světa v mrkání neexistuje, takže na něj fakt nemusí tak usilovně trénovat. A co se týče obsahu, jedná se o báječný pořad na ty nejvíc horké letní dny, páč nic člověka neochladí víc než pořádná husí kůže po celém těle. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Všechny pořady téhle anomálie, nazývající se člověkem, bych souhrnně nazval "smrduté hovno". Divák by si pak chvilku zahrál hru na překvapení, co že se to pod univerzálním názvem zase schovává za sračku.......... ()

radecacek odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, jestli neopravit u jeho ostatních pořadů hodnocení z odpadu na jednu hvězičku. Protože tohle, tohle je fakt největší dno. ()

JamesSi odpad!

všechny recenze uživatele

Jen krátké shrnutí, které by mohlo být hafo dlouhé a na všemožná témata. A všichni mě asi nebudou mít rádi. Tenhle pořad je pokus o nový Co týden vzal i dal Johna Olivera, akorát místo kvalitní žurnalistiky je to jen nechytré urážení lidí, které jsou součástí skupiny, kterou pan Soukup nemá rád. Kdyby ty urážky byli aspoň kvalitní a humor nebyl trapný. Jestli se tu někdo uráží, tak je to Soukup sám svým věčným grimasováním a scénkami typu "moji oponenti jsou mentálně postižení a já jsem génius." To nejsou argumenty, to není komedie, to jsou urážky. I když by člověk i s některými věcmi souhlasil, tahle šaškárna ho rozhodně nepotěší (alespoň doufám). ()

Aleix odpad!

všechny recenze uživatele

Předvolební speciály byly nejlepší. Naprosto " nestranný " J. Soukup proti všem kandidátum s vyjimkou M.Z. Tabule s fotkami Merkelové a uprchlíků , erudované publikum a útočný tón pana vševědoucího ředitele. Pan president má jistě důstojné ,důvěrné médium. Né tu ďábelskou českou televizi. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Docela dobré. Je vidět, že formát, který si může lépe připravit, sedí Jaromíru Soukupovi o poznání lépe než snaha být improvizujícím moderátorem. Těchto typů pořadů už mnoho existuje, ale zatímco Maryška, Šidla nebo Staňka vypnete snad ještě rychleji, než ze sebe stihnou vydat první slabiku svých mouder, Soukup je méně okázalým a tím i o něco příjemnějším společníkem. Jízlivost i humor na jedničku, ale zůstává to negativum, že je na něm na první pohled a poslech vidět, že se pro televizní kamery prostě nenarodil. ()

Reklama

Reklama