Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadšení pekaři s příšernými výsledky se snaží dopéct k desetitisícové výhře. Něco jako reality show s troškou toho domácího šmudlání. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (16)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad mám ráda. A proč? Protože zatímco ve všech ostatních kuchařských soutěžích jsou na sebe navzájem soutěžící hnusní, pomlouvají se a neustále se tam brečí (ano, všichni mají těžký životní úděl, všichni milují Ameriku a blá blá blá), tady se soutěžící, porota i diváci hlavně baví. Z neúspěchu si nikdo nic nedělá, všichni si dokážou udělat legraci z ostatních, ale i ze sebe. A vítězi to všichni přejí, obejmou ho a opět - smějí se. Je to nesmírně pozitivní, uklidňující a osvěžující věc. Jen kdyby moderátovka pořád tak neječela... ()

bublinka4 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když dáte někomu se skvělým nápadem kopu peněz a volnou ruku. Nicole Byer se pro moderování narodila, Jacques Torres je miláček, všechny účastníky to opravdu baví. Je to zkrátka jednoduchá zábavná reality show, co si na nic nehraje. A to, že si v postprodukci doslova dělají, co chtějí, mě taky strašně ba..:D ()

Reklama

sitmin 

všechny recenze uživatele

Opravdu ještě existují lidi, co si myslí, že něco v televizi je dílem přírody a náhody? Opravdu ještě někdo kritizuje, že reality shows nejsou dostatečně realistické a přirozené? Zkuste si někdy podobný formát natočit bez scénáře a přetáček, jsem na vás zvědav. Nicméně tahle show má tempo, má vtip a co člověka může hřejivě pobavit víc než neúspěch ostatních? ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že ty dané časy jsou absolutně nereálné, takže i profík by měl problém udělat něco tak krásného, co prezentují jako předlohy. Ale o tom to asi je, že? A je prostě legrace, když se výsledky porovnají. Ovšem pokud vážně nemáte rádi uječené černošky, nekoukejte. Já je sice taky nemusím, ale Nicole mi nevadí a naopak mě dost baví. P.S. Co to má Jacques za šílenou zubní protézu? :D ()

argo.smile 

všechny recenze uživatele

Ja ako pekár dokážem pochopiť ľudí čo nevedia o tomto remesle absolútne ničaj keď sa snažia. Ale aj tak idú súťažiť a všetko dopadne nadmieru vtipne. A súťažiaci si robia srandu zo seba, svojich výtvorov atď . Není to o plačúcich ľuďoch nad svojím nešťastím a podobné emociálne sračky ako v iných reality show. Tu je to o humore, vtipu, bláznivých výtvoroch a hlavne o umení laikov to napodobniť . Jediné čo mi liezlo na nervy, tak to bola moderátorka, jej škrekot a nasilu vyhrotený americko-černošský ( žiaden rasizmus ) smiech. Inak príjemná oddychovka keď sa nudíte a nemáte do čoho pichnúť. P.S. Dopozeral som všetky časti už nasilu a musím zraziť hviezdu dolu lebo mi tá moderátorka naozaj poriadne liezla na nervy. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama