Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadšení pekaři s příšernými výsledky se snaží dopéct k desetitisícové výhře. Něco jako reality show s troškou toho domácího šmudlání. (Netflix)

Recenze (16)

Jenda 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi to, nebo ty hrozné výsledky pečení jsou zapříčiněné hlavně nereálnými časovými nároky na soutěžící? Upéct model z dortu za 45 minut? ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad mám ráda. A proč? Protože zatímco ve všech ostatních kuchařských soutěžích jsou na sebe navzájem soutěžící hnusní, pomlouvají se a neustále se tam brečí (ano, všichni mají těžký životní úděl, všichni milují Ameriku a blá blá blá), tady se soutěžící, porota i diváci hlavně baví. Z neúspěchu si nikdo nic nedělá, všichni si dokážou udělat legraci z ostatních, ale i ze sebe. A vítězi to všichni přejí, obejmou ho a opět - smějí se. Je to nesmírně pozitivní, uklidňující a osvěžující věc. Jen kdyby moderátovka pořád tak neječela... ()

AnnalieseK 

všechny recenze uživatele

Příjemná změna od všech těch pořadů, kde se soutěžící snaží být co nejdokonalejší a z každého menšího neúspěchu akorát nadávají nebo fňukají. Tady jde hlavně o to, že se všichni baví. Pořad je krátký, svižný, a když nevíte, co s časem a nechcete nic náročného, tak je to ideální volba - a jako bonus si při sledování soutěžících i vy sami v kuchyni připadáte hned jako menší trotl. Jen škoda té uječené moderátorky, je vtipná, ale nemusela by mít tolik pronikavý hlas. ()

alldo.raine 

všechny recenze uživatele

Jako je to sranda a to je základ. Odlišně pojata soutěž v pečení a jelikož já péct vůbec neumím, je mi to blízké a bavím se i se soutěžícími. Jako 90 minut na Moby Dicka je pecka :D. ()

haffen 

všechny recenze uživatele

Keby tam bola iná moderátorka, dám tri hviezdy. Inak je to strašný uvrešťaný afekt. Čakal som, že to bude podľa traileru vtipné, ale... moc nie teda. ()

Pochtli odpad!

všechny recenze uživatele

Amíci se pitvoří jak sjetí lsd, soutěžící jim zdatně sekundují a jejich výtvory by neudělaly ostudu leda ve školce. ()

argo.smile 

všechny recenze uživatele

Ja ako pekár dokážem pochopiť ľudí čo nevedia o tomto remesle absolútne ničaj keď sa snažia. Ale aj tak idú súťažiť a všetko dopadne nadmieru vtipne. A súťažiaci si robia srandu zo seba, svojich výtvorov atď . Není to o plačúcich ľuďoch nad svojím nešťastím a podobné emociálne sračky ako v iných reality show. Tu je to o humore, vtipu, bláznivých výtvoroch a hlavne o umení laikov to napodobniť . Jediné čo mi liezlo na nervy, tak to bola moderátorka, jej škrekot a nasilu vyhrotený americko-černošský ( žiaden rasizmus ) smiech. Inak príjemná oddychovka keď sa nudíte a nemáte do čoho pichnúť. P.S. Dopozeral som všetky časti už nasilu a musím zraziť hviezdu dolu lebo mi tá moderátorka naozaj poriadne liezla na nervy. ()

bublinka4 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když dáte někomu se skvělým nápadem kopu peněz a volnou ruku. Nicole Byer se pro moderování narodila, Jacques Torres je miláček, všechny účastníky to opravdu baví. Je to zkrátka jednoduchá zábavná reality show, co si na nic nehraje. A to, že si v postprodukci doslova dělají, co chtějí, mě taky strašně ba..:D ()

sitmin 

všechny recenze uživatele

Opravdu ještě existují lidi, co si myslí, že něco v televizi je dílem přírody a náhody? Opravdu ještě někdo kritizuje, že reality shows nejsou dostatečně realistické a přirozené? Zkuste si někdy podobný formát natočit bez scénáře a přetáček, jsem na vás zvědav. Nicméně tahle show má tempo, má vtip a co člověka může hřejivě pobavit víc než neúspěch ostatních? ()

soarka 

všechny recenze uživatele

Americani, alespon v tomto poradu, jsou opravdu tupi. Ani neumi precist recept. Moderatorka je strasny zjeveni a celkove je to akorat hrozne plytvani jidlem. ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že ty dané časy jsou absolutně nereálné, takže i profík by měl problém udělat něco tak krásného, co prezentují jako předlohy. Ale o tom to asi je, že? A je prostě legrace, když se výsledky porovnají. Ovšem pokud vážně nemáte rádi uječené černošky, nekoukejte. Já je sice taky nemusím, ale Nicole mi nevadí a naopak mě dost baví. P.S. Co to má Jacques za šílenou zubní protézu? :D ()

Sirenie 

všechny recenze uživatele

Nápad je skvělý a objeví se tu i vtipné momenty, ale provedení stylu levné české reality show to absolutně zničilo. ()

Saxicola 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad na no-stress-show, ale problém je, že po pěti dílech máte pocit, že už jste viděli všechno. Moderátorka přehrává až do bezvědomí, francouzského cukráře je do poroty takové ptákoviny škoda (money talks, chápu), a někdy jsem měla pocit, že produkce schválně vybírá do soutěže lidi, kteří v životě nezvládli upéct ani linecké kolečko. Po pěti dílech máte pocit, že jste viděli už všechno, protože v zásadě nejde o vytvoření co nejlepšího díla, ale co nejvíc zpraseného díla. Což po pár dílech začne nudit, protože opakovaný vtip... však víme. ()

Reklama

Reklama