Reklama

Reklama

Všechno nejhorší 2

  • USA Happy Death Day 2U (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vysokoškolačka Tree bývala strašná mrcha, dokud ji osud nepotrestal tím, že ji nutil opakovaně prožívat ten samý den, na jehož konci ji brutálně zabil magor v masce maskota její univerzity. Každodenní krveprolití skončilo až ve chvíli, kdy Tree odhalila identitu pachatele (spolubydlící Lori, která ji už nedokázala vystát) a poslala ho na věčnost. Mezitím se z mrchy stala přátelská bytost věrně milující spolužáka Cartera, jenž jí v boji proti zabijácké časové smyčce pomáhal. Žili by spolu patrně šťastně až do smrti, kdyby nedošlo k sérii řady nešťastných příhod, končících tím, že se Tree znovu probudí v den svých narozenin, pár šťastných prožitých týdnů se rozpustilo jako pára nad hrncem a jedinou jistotou, kterou Tree má, je smrt, jež na ni večer čeká. Nabízí se prosté řešení – skočit za Lori, vyškrtnout ji ze života a vrátit ten svůj do normálu. Když však Tree Lori najde, je její spolubydlící mrtvá. Cosi se změnilo… Ve snaze vrátit vše do normálu přijde Tree záhy na to, že existují i horší věci než každodenní umírání. (CinemArt)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (253)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První díl, byl docela zajímavá variace na Hromnice v hororovém podání, kdy se hlavní hrdinka snaží přijít na to, proč ji v den jejích narozenin, někdo brutálně zabije a ona si dá repete. Druhý díl jde jinou cestou a horor vystřídalo sci-fi. Bohužel je druhý díl méně zábavný a celá jeho premisa je dost nezajímavá. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

První díl měl hororovou komediální náladu. Ten druhý do toho začne míchat scifi a je to, jak to už tak bývá, o něco slabší. Konečně se ale dozvíte, proč se to naší hrdince z prvního dílu stávalo, že se sekla v tisíckrát omletým nápadu časové smyčky. Naštěstí jsem se i tentokrát výtečně bavil a přistoupil jsem na tuto trhlou scifárnu. 60% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Jednotka Všetko najhoršie ma bohvieako nebavila. Dvojka ma bavila prekvapivo o kúsok viac, ale stále žiadny zázrak. Druhá vec, ktorá ma na nej prekvapila, bola tá, že je o dosť iná, ako prvý diel (do jednoduchej hlavnej linky o opakovanej vražde tvorcovia tentokrát napchali sci-fi prvok o „stroji“ + 20 minútový prológ teoreticky až tak nesúvisiaci s hlavnou hrdinkou). Pobavila ma samovražedná mozaika. Taký ten film nepomôže, neuškodí. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak jo, dvojka už možná už neni horor, i jednička s tím hororem a atmosférou, dost balancovala, ale dvojka už regulérně kašle na nějaký horor či hororovou atmosféru. A teď si každý musí položit otázku, chci od tohohle filmu horor........nebo něco víc, to něco víc, v tomhle filmu je. A to něco je, přátelství, láska k rodině (hlavně k matce) vs láska k příteli. Dvojka sice neni horor, ale je to sakra dobrý emotivní film, kdy si hlavní hrdinka musí vybrat mezi mámou a přítelem, což neni tak jednoduchý, jak se to může na první pohled zdát. Film přidal víc na humoru a v polovině následuje montáž úmrtí, která patří mezi top momenty, z celého filmu. Ale i na nějaké to vraždění dojde, které za mně docela ujde, žádné přehnané násilí/gore, zde neni a ani ho nepotřebuji, postačí ta kreativita a vtipné pojetí. A to ani nemluvím o dalších realitách, cestování čase a dvojnících, sakra Marvele tenhle nízkorozpočtový komediální-horor, to všechno stihl v jednom filmu a stačilo mu na to, jen sto minut https://www.youtube.com/watch?v=3Gv7OTn05zU. Sice se tím trochu vytrácí to tajemno, z prvního dílu, ale tohle je prostě nový level komedie, která se tváří jako horor, ale přitom má fantasticky napsaný příběh. Finále dost dobře graduje a je velice dobře napínavé, celkově mi tenhle odlehčenější styl, dobře sedl a musím dát velice spokojených pět hvězdiček. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo Tree Gelbman uviazla v časovej smyčke, niekolko krát zomrela a musela nájsť človeka, ktorý sa ju snažil zlikvidovať, si konečne užíva zaslúžený oddych. To sa ale mení v momente, kedy zistí, že sa jej osud opakuje. Je ale bez obáv, pretože už vie, ako z časovej smyčky uniknúť. To si samozrejme len myslí, pretože scenár je tentokrát úplne iný a naháňačky s vrahom v maske Babyfacea môžu opäť začať. - Fakt nepríjemné sklamanie. Happy Death Day patrí vďaka svojmu sviežemu spracovaniu medzi moje top horory z posledných rokov, ale tento sequel je katastrofa. Hororové prvky sú stlačené na úplné minimum a skôr sa mi to celý čas podobalo na nejakú Sci-Fi romantiku. Zmizla hudba, hlášky, dej je nazáživný a jediné, čo ma výraznejšie zaujalo, bola situácia s Tree a jej matkou. Blumhouse v posledných mesiacoch mierne stagnuje a nemyslím si, že šialený nápad vytvoriť spojený Blumhouse universe, o ktorom sa začína hovoriť, je tým, čo by mu mohlo pomôcť. Tri hviezdičky len z úcty k prvej časti, ktorej charaktery tu našťastie zostali. + herečka z American Horror Story + herec z Another Evil + herečka z When the Bough Breaks + herečka z Devil's Due, Scream a The Purge ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • Scéna seskoku z letadla v plavkách a bez padáku byla pro film natočena dodatečně. (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra se původně měla uskutečnit na Valentýna, tedy 14. února 2019, nicméně ve Spojených státech kvůli tehdejší nedávné tragédii byla filmová premiéra dána k předchozímu dni 13. února 2019. (ČSFD)
  • Písnička, která hraje ve 45. minutě, je „Hard Times“ od Paramore. (Duoscop)

Reklama

Reklama