Reklama

Reklama

Recenze (3)

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The end begins." Detváky za emzáckej pomoci postúpili na ďalší evolučný stupeň a rodičia z toho nie sú práve nadšení. Ostáva im len doživotná trauma, ktorú už našťastie nemajú na koho presunúť. Nám zostáva veľkolepé finále a pocit vlastnej malosti a pominuteľnosti. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sekvencie s deťmi pôsobia mierne pateticky, avšak sme neustále v napätí, kam to celé bude smerovať. No a to smerovanie je vskutku netradičné, čo som už písal v komentári celej minisérie, ale zase platí, že na niečo podobné aj v rámci science fiction narazíte iba ojedinele. Je to v konečnom dôsledku trochu nedotiahnuté, ale u mňa sa skrátka dostavil dostatočný wow efekt, aby som sériu hodnotil pozitívne. Btw finále vizuálne trochu (možno aj dosť) pripomenie starú päťdesiatkovú klasiku This Island Earth. ()

Reklama

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od finále jsem teda čekal o hodně víc. Sice nám tvůrci na několik otázek odpověděli, ale stejně mi tahle epizoda připadala zbytečně dlouhá. Neříkám, že to byla vyloženě nuda, ale to natahování tam prostě poznat šlo, což je škoda. Mělo to sice pár zajímavých scén, ale ty do nedokážou vynahradit za ten zbytek. Lepší 2*. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama