Reklama

Reklama

Svatba na první pohled Austrálie

(pořad)
  • Austrálie Married at First Sight (Australia)
Reality-TV
Austrálie, 2015, 42 min

Obsahy(1)

Může vzniknout skutečná láska mezi dvojicí, která se poprvé uvidí až u oltáře...? (TV Prima)

Recenze (7)

Jenda 

všechny recenze uživatele

Naprosto toxický pořad s toxickými lidmi, které nemají základní předpoklady k životu ve vztahu s jiným člověkem. Success rate "odborníků" je cca 1:100 a stejně se najdou lidi, kteří si myslí, že tam najdou pravou lásku, ve chvíli, kdy jim někdo strká kameru pod čumák. ()

FOCKE_WULF 

všechny recenze uživatele

Buďme si upřímní - Austrálie je sociální experiment. Po staletí jsme do této trestanecké kolonie zaváželi zločince, množili se a my teď můžeme kamerovat, jak to dopadlo. A tato krásná soutěž ještě umocňuje lidskou demenci. Ty vystajlované modelky s botoxovými zobáky, duck duck duck! Ty dramatické situace povrchních lidí! Ty sociální dynamiky narcisů, psychopatů, plejbojů a energetických upírů! I když samozřejmě uznávám, že nejlepší reality show jsou Hunger Games, vo tom žádná. ()

Reklama

Viviane odpad!

všechny recenze uživatele

První řada asi nejslušněji udělaná reality ze všech Svateb vůbec, držela se tématu, měla spád, nepřehrávala. Pouze 6 epizod bohatě stačilo, 3 hvězdy. Další řady sešup až k naprosté nekoukatelnosti. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Hrané- nehrané, po tom Prd! Aranžmá na úrovni, ALE mne ide o INTRIGYYYY!!! joooo! Intrigy ma sýtia, v tom guláši rôznorodych charakterov ( pipka, mrcha, mama , typek, drsnak, normalňak, pozer, farmar atď..) je toho Viac, nielen to! Ja sa nehanbím, je to napinavejsie ako Manuela a iné -ely.. . ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama