Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Počas príprav na vlastnú svadbu Dorota odhalí, že snúbenec ju len využíva a podvádza, preto svadbu v hoteli zruší. Dorota však musí zaplatiť hotelu obrovský účet, na ktorý nikto z rodiny nechce prispieť. Riešenie je jednoduché, aj keď trochu bizarné – Dorota sa musí v hoteli zamestnať a dlžnú sumu odpracovať. Pod ochranné krídla si ju vezme manažér Roman, s ktorým si postupne vytvoria romantické puto. (TV JOJ)

(více)

Recenze (1)

karelkilian 

všechny recenze uživatele

Asi miliontá mutace seriálu, odehrávajícího se v hotelovém prostředí. V tomto případě lehce okořeněná tím, že hlavní hrdinka postupně projde několika pozicemi od pokojské, přes kuchyň, až po wellness. Ač mám slovenské seriály rád, zde bohužel musím konstatovat, že to byl v nejlepším případě šedivý průměr. Taková oddechovka, kterou si pustíte k obědu a v polovině dílu už víte, jak to skončí. Občas zaujala zajímavá kamera, ale to je asi tak vše. Bohužel mi moc nesedlo ani nepříliš sympatické herecké obsazení. A přeslazený konec, který se dal předpokládat od třetí epizody, tomu moc nepřidal. Dvě hvězdičky a autoři mohou být rádi i za to. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

  • Seriál bol natáčaný v priestoroch kaštieľa v Budmericiach. (monalisa69)
  • Na diskotéke sa Albert s Oľgou spolu odoberú z parketu preč, tancovať zostávajú už len Roman s Dorotou. Vzápätí však prichádza strih tancujúcich, a na ňom vidieť, že Albert s Oľgou tam stále sú a tancujú, hoci už dávno vôbec na parkete nie sú. (baclajean)

Reklama

Reklama