Reklama

Reklama

Kominského metoda

(seriál)
  • USA The Kominsky Method (více)
Trailer
USA, (2018–2021), 9 h 44 min (Minutáž: 22–37 min)

Tvůrci:

Chuck Lorre

Hudba:

Jeff Cardoni

Hrají:

Alan Arkin, Sarah Baker, Michael Douglas, Ashleigh LaThrop, Emily Osment, Graham Rogers, Melissa Tang, Nancy Travis, Azie Tesfai, Willam, Jully Lee (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(22)

Učitel herectví Sandy Kominsky se svým nejlepším přítelem Normanem Newlanderem si navzájem pomáhají zvládat všechny peripetie stárnutí s humorem. (Netflix)

Recenze uživatele HenryIvan k tomuto seriálu (2)

Kominského metoda (2018) 

Naozaj veľmi príjemná prechádzka obdobím, ktorého sa každý bojí, no nie každý sa ho aj dočká. Ale nie, Michael Douglas a Alan Arkin to tu dávajú na parádu. Je to veľmi príjemné, prirodzené a hlavne nenútene vtipné. Občas sa tu objavia herci, ktorí vám naozaj vyčarujú úsmev na tvári a to je ďalší plus. Veľmi podarené. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Oplatilo sa počkať. Ja som normálne aj zabudol, aké to je vtipné. Michael Douglas je strašný pán a Alan Arkin ide tiež svoje. Nech je tu tretia séria rýchlejšie než prišla druhá. ()

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

76. Zlaté Glóby – výsledky

76. Zlaté Glóby – výsledky

07.01.2019

Prestižní 76. Zlaté Glóby, udílené asociací zahraničních novinářů v Hollywoodu, byly vyhlášené první lednovou neděli z hotelu Beverly Hilton v Kalifornii. Předávání cen moderovala dvojice herců… (více)

Reklama

Reklama