Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Pěkná konverzačka. Mluví se a mluví a ono to tak nějak příjemně ubíhá. Člověk tuší, možná doufá, jak to dopadne. Je to sice příjemné, hezky to plyne a je to uvěřitelní, ale chybí tomu trochu víc napětí. Nebo vzrušení. Prostě takové to „vrrr“. Možná kdyby to tam bylo, nebylo by to tak uvěřitelné. Těžko říct. Každopádně pěkný snímek, snadno zkousnutelný. 60 %. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Akosi som posledné dni prešiel viac na sledovanie ľahkých filmov, než takých, ktoré by mi niečo dali. A "Happy Anniversary" z tohto kruhu rozhodne nevybočuje. Osobne môžem povedať, že je to opäť film, ktorý sme videli miliónkrát. Vieme odhadnúť, čo sa stane, vieme si predstaviť k čomu dospejeme a aj hlavná myšlienka nič nové neprináša. No na druhú stranu mám pocit, že tie postavy sú celkom dobré, sú presvedčivé, ich dialógy nie sú úplne ustrihnuté od reality a podávajú výkony, ktoré sú v mojich očiach celkom presvedčivé. Obaja musia vo svojej hlave nejaké veci vyriešiť, zistiť, či jeden toho druhého milujú a podobne. A keď dospejeme k výsledku, tak si môžeme povedať, že sme vedeli ako to dopadne. Ale tá cesta k tomu vôbec nie je najhoršia, má to dobré momentky, dobré myšlienky a hlavne mám pocit, že film zbytočne neprestreľuje a snaží sa podať vzťah Sama a Mollie čo najviac presvedčivo. A viac-menej mám pocit, že to funguje. Ako ľahký film na večer to úplne stačí. Nemyslím si, že ide o film, ktorý je nutné vidieť a pokiaľ ho odignorujete, neprídete o moc, no mne to osobne na príjemný večer stačilo. A občas nepotrebujeme toho moc, aby sme mali dobrý filmový večer. Rozhodnite sa sami, myslím si, že za jedno pozretie to stojí, no nečakajte od filmu žiadne zázraky. Hodnotenie: B- ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Upřímná romantická komedie prezentující ústřední pár bez růžových brýli servírující nám příběh ukazující vztahy takové, jaké často opravdu bývají - nevyrovnané, plné nejistoty, ale přesto srdečné. Ačkoliv příběh sám o sobě není příliš originální, forma jeho vyprávění a celkové pojetí filmu udržují diváka spolehlivě v nejistotě, zda dojde k happy endu, či ne, což je v rámci žánru velmi vzácné. Ústřední duo je výborně sehrané a věřite mu každé slovo, což filmu přidává na uvěřitelnosti. Jde o malý, nenápadný film, který se svojí délkou blíží spíše epizodě seriálu, to mu ale neubírá na trefnosti a povedenosti. ()

Reklama

Reklama