Reklama

Reklama

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Upřímná romantická komedie prezentující ústřední pár bez růžových brýli servírující nám příběh ukazující vztahy takové, jaké často opravdu bývají - nevyrovnané, plné nejistoty, ale přesto srdečné. Ačkoliv příběh sám o sobě není příliš originální, forma jeho vyprávění a celkové pojetí filmu udržují diváka spolehlivě v nejistotě, zda dojde k happy endu, či ne, což je v rámci žánru velmi vzácné. Ústřední duo je výborně sehrané a věřite mu každé slovo, což filmu přidává na uvěřitelnosti. Jde o malý, nenápadný film, který se svojí délkou blíží spíše epizodě seriálu, to mu ale neubírá na trefnosti a povedenosti. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Pěkná konverzačka. Mluví se a mluví a ono to tak nějak příjemně ubíhá. Člověk tuší, možná doufá, jak to dopadne. Je to sice příjemné, hezky to plyne a je to uvěřitelní, ale chybí tomu trochu víc napětí. Nebo vzrušení. Prostě takové to „vrrr“. Možná kdyby to tam bylo, nebylo by to tak uvěřitelné. Těžko říct. Každopádně pěkný snímek, snadno zkousnutelný. 60 %. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Akosi som posledné dni prešiel viac na sledovanie ľahkých filmov, než takých, ktoré by mi niečo dali. A "Happy Anniversary" z tohto kruhu rozhodne nevybočuje. Osobne môžem povedať, že je to opäť film, ktorý sme videli miliónkrát. Vieme odhadnúť, čo sa stane, vieme si predstaviť k čomu dospejeme a aj hlavná myšlienka nič nové neprináša. No na druhú stranu mám pocit, že tie postavy sú celkom dobré, sú presvedčivé, ich dialógy nie sú úplne ustrihnuté od reality a podávajú výkony, ktoré sú v mojich očiach celkom presvedčivé. Obaja musia vo svojej hlave nejaké veci vyriešiť, zistiť, či jeden toho druhého milujú a podobne. A keď dospejeme k výsledku, tak si môžeme povedať, že sme vedeli ako to dopadne. Ale tá cesta k tomu vôbec nie je najhoršia, má to dobré momentky, dobré myšlienky a hlavne mám pocit, že film zbytočne neprestreľuje a snaží sa podať vzťah Sama a Mollie čo najviac presvedčivo. A viac-menej mám pocit, že to funguje. Ako ľahký film na večer to úplne stačí. Nemyslím si, že ide o film, ktorý je nutné vidieť a pokiaľ ho odignorujete, neprídete o moc, no mne to osobne na príjemný večer stačilo. A občas nepotrebujeme toho moc, aby sme mali dobrý filmový večer. Rozhodnite sa sami, myslím si, že za jedno pozretie to stojí, no nečakajte od filmu žiadne zázraky. Hodnotenie: B- ()

Reklama

Reklama