Reklama

Reklama

El pacto

Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Právnička Monica (Belén Rueda) má dceru diabetičku, která jednoho dne upadne do kómatu. Monica se ze zoufalosti rozhodne uzavřít pakt, který jí sice dceru vrátí, ale cena je příliš vysoká. Monica se tak dostává do děsivého začarovaného kruhu, ze kterého se nezdá být úniku... (CharlieSs)

Recenze (9)

Flopik odpad!

všechny recenze uživatele

Booože tak toto bolo utrpenie dopozerať.Po hororovej stránke nič , 0 bodov a to myslím doslova. Po dejovej stránke neuveritelná nuda ktorá je natiahnutá na 106 minút a vy len trpíte a čakáte na koniec. Debut režiséra beriem ale nechápem načo natočil horor ktorý absolutne hororom nie je . Jediné pozerajúce bolo posledných 10 minút. Nedávam odpady ale keď už niečomu tak tomuto . ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Matka právnička sa snaží zachrániť svoju dcéru, ktorá leží v kóme a tak uzavrie pakt. Dcéru jej to prinavráti, ale cena je príliš vysoká - život za život. Toľko k obsahu. Za mňa typický španielsky štandard. Tradične nemôžem k remeselnej stránke absolútne nič vytknúť, a ako väčšina ich filmov je to tématicky zaujímavé a dobre zahrané, akurát sa už v posledných rokoch vytráca hororovosť a vždy sa to uberie smerom k mysterióznemu krimithrilleru. Tentokrát dokonca s úplne jednoduchým scenárom a bez zvratov či dejových odbočiek. Otázne potom ostáva, či to hororového nadšenca očakávajúceho niečo iné pohltí alebo nie. Mňa to teda za srdce nechytilo, aj keď sa na to nepozeralo zle. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Z hlediska tématického se jedná o klasickou story, kdy matka může zachránit dcerku pouze tím, že pošle na věčnost někoho jiného. Proti tomu bych nic neměl. Nicméně forma, jakou uzavře ten pakt, mi příliš nesedla a s výběrem potenciálních obětí si Victori také mohl poradit lépe. Co se týče hororové stránky, tak ta absolutně nefunguje a víc než čemukoliv jinému se film věnuje vnitřním dilematům hlavní hrdinky, která prostě nechce zabíjet. Ale ani tady není režisér příliš jistý. Na Španěly je to hodně slabé a to i přesto, že se jedná o celovečerní debut. 35% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Španělský horor „El pacto“ není špatně natočený, ale bere si klasické téma, které nezpracovává nějakým novým způsobem. Místo hororu je to sem tam spíše takové rodinné drama o tom, jak chce matka pomoct dceři, jak dělá všechno možné, aby pak sebe i ji zachránila. Ta citová rovina je v tom silná, myslím, že je tomu na úkor hororu jako takovému, nedostává tolik prostoru. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská má dceru diabetičku, která si jednou nevezme injekci a skončí v komatu. Jelikož jí doktoři nedávají moc velkou šanci na přežití tak jí jakýsi chlápek poradí ať jde za jakýmsi chlápkem vykonat rituál, který zaručí, že bude chtít akorát po ní budou chtít na oplátku, aby někoho zabila. Jelikož ona je velká moralistka tak s tím má problémy a čas utíká. Nejprve nejedná se o horor, ale o thriller s nadpřirozenými prvky takže pokud do toho chcete jít jako do hororu ruce pryč nebo budete zklamání. I jako thriller je to slabší jelikož ta stopáž je smrtící navíc ke konci se to strašně táhne a ta myšlenka s nočními můrami je absolutně nevyužitá, ale za mě spokojenost 60 procent. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Co se týče hororové stránky,velmi slabé,jelikož Victori zřejmě ještě zkušenosti nemá ,ale určitý první krok udělal a prošel celkem za tři hvězdičky,ale určitě jeho další projekty budu sledovat. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Asi bych dal lepší hodnocení, protože to nebyl až tak špatný film. Ale 80% filmu jsem se musel dívat na hlavní hrdinku - starou, hnusnou, hysterickou krávu, pochopitelně rozvedenou, které přetrvává laktační psychóza i 15 let po porodu. A to bylo utrpení... ()

Reklama

Reklama