Reklama

Reklama

Příběh koček

  • Čína Cats and Peachtopia (více)
Trailer 1
Čína, 2018, 90 min

Obsahy(1)

Kocour Marvin se svým synem Samem to vyhráli. Žijí si na vysoké noze pohodlného domova, na svět koukají z výšky mrakodrapu a vůbec nic jim nechybí. Říká se, že kočky mají devět životů, a tihle kocouři využívají jenom ten první, spokojený a bez problémů. Znáte ale děti, chtějí poznat svět, něco zažít a malý kocourek by se navíc strašně rád podíval do pověstného ráje koček. Sestaví si vlastní létací stroj a vyráží na dobrodružství, o kterém se bude jednou vyprávět a točit filmy. Nasadí si brýle a je pryč! Kocouří táta Marvin musí překonat sám sebe, všechen svůj strach i nepříjemné vzpomínky z minulosti, a vydat se na záchrannou misi. Nejen do džungle velkoměsta, stopy totiž vedou do skutečné divočiny plné nástrah a divokých zvířat. Má sice pomocníka, barevnou papoušici Ara, i tak ho čeká cesta, kde se devět kočičích životů bude hodit. Všechny čeká hromada zážitků, zábavy a nečekaných setkání, o nichž by se jim bez odvahy malého kocoura ani nesnilo. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (26)

XdanteX 

všechny recenze uživatele

Co bys čekal od Číňana než vykrádačku. Nemo v provedení koček. Přitroublý táta kterému by to nikdo nevěřil se vydává na dobrodružnou cestu se svou prašťenou modrou kamarádkou za hledáním svého ztráceného syna...který je tentokrát MacGyver a nic tady nedává smysl, děje se to bez vysvětlení a něco se pro jistotu neděje vůbec, ale ty máš pochopit, že se to stalo i když to tam nebylo prostě protože proto... Nejde o to, že nejsem cílovka. Ale film, který vykrade evergreen a neřeší jak dějové tak filmové pravidla, může opravdu takhle už točit opravdu každý........jo a zlatý déšť...to tvůrci znají..stejně jako zisk..nic jiného neřeš. Čína at its best... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Za mě spokojenost prozatím animák roku (neviděl jsem Úžasňákovi 2 a asi už neuvidím nejspíše). Má to příběh sympatické postavy a kvalitní animaci. Jediné co tomu chybí je humor kromě jedné scény kdy ara narazí do skla jsem zde nic nepostřehl. Záporák je na poměr animáků hodně drsný a jeho plán je maso tam měly trochu ulehčit. Když nebudete řešit detaily antilopu si půjčily z poslední Doby Ledové mývaly zase z Mojí oříškové loupeže tak se můžete i bavit. P.s poselství filmu je zbytečné celý film řeší Marvin, že nemůže opustit svého syna a nakonec ho tam stejně nechá ta jeho panička musí mít slušné trauma ztratit 2 milované kočky z 3 + aru. Jinak čím se ty kočky živily v tom kočičím ráji, když to bylo pod vodou? ()

Reklama

Brainstorm 

všechny recenze uživatele

Animák s kočkami? Hned mě napadlo, že bych se na to měl podívat. Sám mám doma dvě kočky z toho je jedna Mainská mývalí, která je ve filmu zastoupena také. Bohužel bylo finále absolutní zklamání. To jako myslíte vážně? Celý film někam směřuje, a když toho dosáhnou, tak to vlastně nikoho nezajímá? Kdyby líp ukončili, tak bych dal alespoň 60% ale takto je to stěží 40%. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Na Číňany mám averzi a začne se to projevovat i na hodnocení jejich filmů. Příběh - divný, Animace - ne zrovna srovnatelné s rokem 2018, navíc barvy hodně halucinogení. Že jsem zaujatý kvůli každodennímu nošení roušky a díky čísnkému lhaní a díky těm dnes už statisících mrtvých a ekonomickému kolapsu zatímco si Číňan mastí kapsy? Pak potomstvo asi také, protože se u animáku v podstatě nudilo. Dobrý animák se stává rodičovou noční můrou. Proč? Protože je vyžadováno jeho opakované pouštění tak často až z něj rodič ve spaní umí citovat celé pasáže, případně z něj zná všechny písničky a navíc si je zpívá celý den v práci i když s tím bojuje co to dá... Ani jedno se u mne naštěstí u 猫与桃花源 neprojevilo. A celkem se divím, že někdo pověstný tím, že sežere vše co lítá (krom letadel), vše co se pohybuje po zemi (krom aut) a vše co plave (krom lodí) natočí film o tolika zvířátkách aniž by v něm ani jedno nesežral pokud možno s drápky a křídly... Dávám za dvě * * ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nechci tu rozpitvávat, co všechno to kopíruje (něco z Tajného života mazlíčků, hodně zase z Nema...), protože to není primární důvod mého mizerného hodnocení. Ve skutečnosti je takový, že tohle prostě a jednoduše nefunguje. Všechno selhává už jenom ve scénáři, který je plný prapodivných míst a v praxi to vypadá tak, že celý film působí jako sled nahodilých scén a situací, které se sem tam nějakými náznaky lehce propojím, ale celistvě se to strašně rozpadá a co chvílu se tam řeší něco úplně jiného. Dějová linka s mývaly je nonsens, na paničku těch dvou kocourů a ary se zde úplně zapomene, postava šíleného skláře je úplně blbě vymyšlená a nad vysvětlením jeho motivů je lepší ani nepřemýšlet, do toho tu jsou super scény vhodné i pro nejmenší, ve kterých třeba loztomilé koťátko putuje v zauzlovaném igelitovém pytlíku do pece (!!!), vedlejší postavy se zjevují úplně bez kontextu, úplný závěr i se svojí myšlenkou je naprosto mimo celý film a je udělaná kýčovitě jak ze Strážné věže... Aspoň to má ucházející animaci a scénka s ezoteriky mě celkem pobavila, ale víc kladů k tomuhle rozháranému slepenci všeho možného snad ani nemám. Nehledě na to, že opět tu musí být jeden mrtvý rodič (což je v animácích obrovské a bohužel často používané klišé) a ještě horší je to, že jeho smrt má opět úplně nahodilý důvod, který nakonec působí tak směšně, že jsem se tomu musel až zasmát. 1* ()

Galerie (101)

Reklama

Reklama