Reklama

Reklama

Guardians of the Galaxy Origins

(seriál)
všechny plakáty

Recenze (5)

jh666 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná v podstatě o reklamy na budoucí seriál, jsou tyhle kraťasy moc fajn. Animace je docela pěkná a hlavně je to fakt zábava. Doufám, že plnohodnotné díly si na podzim kvalitu přinejmenším udrží. 75 % ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Nečekaně povedené předfilmy k blížícímu se seriálu. Na poli čtyř minut dokážou pěkně představit oblíbené charaktery (každá postava má svůj původ rozdělený na dva díly). Všechny díly hezky odsýpají, jsou zábavné a velmi akční. Animace je na kreslený seriál velmi povedená a jsem rád, že se snaží držet vizuálu filmové předlohy. Některé hlasy postavám příliš nesedí, hlavně Star-Lord a stále se opakující Groot neznějí ani torchu tak jako ve filmu, ale až seriál ukáže jestli je to zásadní problém. Navnadění skoro ani nemohlo být lepší. 8/10 ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Deset dvouminutovek, které ukazují co dělali strážci než se stali strážci (Quill, Drax, Groot, Rocket a Gamora). Je to hodně fain, tady to možná jen chtělo, aby každý díl měl těch minut aspoň dest. 7.5/10 ()

jardoom 

všechny recenze uživatele

Já jsem zatím spokojen, i když dle mého tohle mohlo zůstat pod záštitem seriálu a nepotřebovalo to vlastní titul. ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele

Velice povedený seriál o Strážcích ! Bohužel zde na čsfd nejsou epizody takže se moc nerozepíšu ale to nevadí ! Jedná se o skvělý seriál který vám představí Strážce ! 7,5/10 ()

Reklama

Reklama