Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Batman se pohřešuje a v Gothamu, který přišel o svého ochránce, propuká zmatek. Bývalý Robin Dick Grayson obléká Batmanovu kápi a stává se novým Temným rytířem. Společně se samozvanou Batwoman a novým Robinem, Batmanovým synem Damianem, je Grayson rozhodnut odhalit tajemství Batmanova zmizení a postavit se nové hrozbě, kterou představuje tajemný muž jménem Heretic. (TwoFace)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Tak ako DC Universe Animated Original Movies zažili prvú krízu kvality medzi rokmi 2010 až 2012, druhá, verme že dočasná, trvá od roku 2014 dodnes. Rozum stojí nad tým, prečo DC venuje toľko energie takému biednemu námetu ako je Damian Wayne (Batmanov syn), že začínam mať konšpiračnú paranoju, že nás tým pripravujú na podobnú zápletku v Affleckovej sólovke. Úvahy bokom - Bad Blood vykazuje typické neduhy posledných DC animákov a to priveľký dôraz na akciu a fádny príbeh. Ten je tu konkrétne na hrane sebaparódie, keďže je to vlastne jedna veľká soap opera a keď sa odhalí identita maskovaného zabijaka, skoro som vybuchol od smiechu. Dúfam, že to je posledná etuda tejto ságy a žiadne ďalšie eskapády baby-Batmana nás už nečakajú. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Povedený animák od DC. Nejvíce mě na tomhle animáku mrzí, že jeho první polovina je o mnoho lepší, než ta druhá. První půlka je perfektní. To co do nás tvůrci naperou je opravdu moc dobré. Byl jsem rád, že byl narušen status quo, a dostalo se nám změny, které komiksové fanoušky moc nepřekvapí, ale pro ostatní by to mohlo být příjemné překvapení. Dost mě potěšily dvě nové postavy, které do příběhu docela dobře sedly. Jak jsem naznačil druhá půlka je slabší, jelikož musí nějakým způsobem uzavřít to co se rozjelo, což se tady nepovede moc dobře. Konec a závěrečný souboj je dost přeplácaný a dost zamrzí, že ta atmosféra vybudovaná v první části, jde do kopru kvůli efektivitě. Akce je velmi dobra a nenudí, jen se chvílemi dostaví pocit, že je to pořád stejné. Batman: Bad Blood nemá na ty nejlepší animáky od DC, ale rozhodně patří k tomu lepšímu. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

3,5 DC animáky jsem vždycky miloval a těšil se na ně, ale v posledních letech je ta kvalita fakt kolísající a bohužel těch slabších přibývá. Za Bad Blood jsem rád z toho důvodu, že se nám tu objevili Batwoman, Batwing, nějací noví záporáci, docela cool verze Mad Hattera a Dick Grayson po nějakou dobu fungoval jako Batman. Příběhově je to bohužel tak nějak slabší. (btw. Taky jste měli ten pocit, že Talia je dvojčetem Black Widow? :-)) Takže ano, jsem rád, že tyto filmy, které přibližují komiksovou mytologii i filmovým divákům, stále vznikají, jsem rád, že DC neustále již 7-8 let vyprodukuje tři animáky ročně, ale myslím si, že by to chtělo zaměřovat se taky na jiné postavy než Batmana, jeho rodinu a Justice League. Co takhle další Wonder Woman? Green Arrow? Flash? Catwoman? Birds of Prey? Green Lantern? Jonah Hex? Spectre? případně adaptace nějakého Elseworlds ... Rozhodně je z čeho vybírat. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi námět filmu - Batman je nezvěstný a zlo v Gothamu přetrvává. Všelijací padouši si uvědomují, že Batman je jednou provždy pryč a tak masku Batmana na sebe bere Dick Grayson, který se léta snažil vymanit z jeho stínu. Bohužel tohle je jediná dobrá zápletka filmu a jediné pozitivum. Všechno ostatní je špatně. Příběh je nemastný, neslaný a záporáci filmu, kteří jsou pro mě sice neznámí, což by nebyl hlavní problém, jsou naprosto bez motivu a nezajímaví. Na můj vkus je ve filmu málo Batmana a až moc ostatních Bat-hrdinů. Film je trošku přitažený za vlasy a kromě prvotní myšlenky, která je alespoň trošku zajímá, nemá diváka čím jiným uchvátit. Bohužel prvotní myšlence se film věnuje asi pět minut, což je málo, aby to utáhlo celý film. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Pěkné naplnění oblíbené premisy na téma, že nejlepší příběhy s Batmanem jsou ty bez něj. Aneb Batwing a Batwoman v hlavních rolích. Jistě, chtělo by to více dialogů a méně akce, ale fakt, že příště se zapojí i Batgirl je prostě fajn. Souběžná linka příběhů z JL The New 52 si jede vlastní témata, tak by to nebylo DC, aby Batman zaostával s vlastní linkou. Skoro by to jinak ani nestálo za to, vracet se k Batman and his kiddos v Son of Batman a Batman Vs. Robin, takto je to skoro povinnost. A příjemná. Protože Katy Kane byla jedním z hlavních důvodů, proč jsem se do The New 52 zanořila. Dozrála k vlastní sérii v délce 40 sešitů a teď je konečně právoplatný parťák celého Bat-universa. Dobře pro ni, dobře pro nás. A hlavně pro Maggs. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Ide o prvé filmové zobrazenie Batwinga (Luke Fox). (Da_reba)
  • Jason O'Mara v tomto filme už po piaty raz prepožičal hlas animovanému Batmanovi. (Da_reba)
  • Film je založen na komiksech "Batman: Battle for the Cowl" a "Batman: Incorporated". (kellne)

Reklama

Reklama