Reklama

Reklama

Liga spravedlivých vs Mladí Titáni

  • USA Justice League Vs. Teen Titans
Trailer

Liga spravedlivých je napadena Legií zkázy při slavnostním otevření nové centrály. Do Wizarda vstoupí jakási temná síla a Lize spravedlivých dá velkou práci, než ho přemohou. Podivného démona vyženou z jeho těla až poté, co se do boje zapojí i malý Robin. Batman i ostatní však pro jeho akci nenachází pochopení, a tak je Robin odvezen do internátu, kde jsou v učení mladí lidé s nadpřirozenými schopnostmi. Robin je uražený a netouží se bavit s ostatními chlapci. Když se s nimi začne prát, s přesilou mu pomůže čarodějka Raven. Robin a Raven se pomalu sbližují. Zatím Batman a Cyborg zjišťují, co je to za podivnou sílu, která se jim postavila do cesty. Je to mimozemský démon Trigon, který se chystá ovládnou Zemi. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Další generická komiksová nuda v barvách animovaného DC, kde hraje prim nudná akce, která je vzácně nezajímavá a není tu ani žádné zábavné krájení oponentů, vrchní padouch je nudný, stejně jako interakce mezi postavami, která u Justice league absentuje zcela a v teen titans se omezuje na dětské "jůů, teď jsme kamarádi." Ovšem pozitivum tam je, ne že ne - postava Damiana konečně nevyvolává potřebu zavraždění v lisu na ovoce, ale jen nutkavou touhu toho malého parchanťeta profackovat. A taky je tu Wonder woman dávající pěstí zelenýmu slonovi. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Arogantní Batmanův syn Damian potřebuje naučit týmové spolupráci, takže ho pošlou do školy / domova pro pubertální superhrdiny. Bál jsem se toho (+ "The New 52" univerzum moc nemusím), ale dětské postavy nakonec vůbec neotravovaly a dobře se doplňovaly. Zejména Raven, kolem jejíhož tajemného (pekelného!) původu se obtočila celá zápletka - zajímavá, i když už autoři fakt asi nevědí, s čím novým (obskurnějším a překombinovanějším) přijít. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jedna s tých slabších častí Justice League. A asi preto lebo tu máme pribalený balíček Teen Titans, ktorý neviem prečo tu je, keď som si ho nepredplatil. Škoda, čo už. Mladý skratka neťahajú tak ako starý a ani nie sú tak zaujímavý. Síce nemôžem povedať, že by zaujímavý neboli, pretože som sa až tak nenudil, ale aj tak som trošku sklamaný pretože, som sa tešil na partu okolo Batmana a dostal som partu teenagerov okolo Robina, ktorý dostáva čoraz viac priestoru, či už tu alebo v Batmanových solovkách (Son of Batman, Batman vs. Robin, Batman: Bad Blood). 70% - 3* ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Při té celkové bídě, která teď na půdě komiksových animáků vzniká, je tohle třeba přeci jen ocenit. Robin je samozřejmě klasicky otravný, jako v předchozích snímcích z posledních dvou let ( Son of Batman a Batman vs. Robin ) a ten taneční souboj na pouti by si sám o sobě zasloužil odpad!, ale dobré vykreslení Raven a solidní a hlavně neokoukaný záporák Trigon to celé táhnou nahoru. Jinak musím poznamenat, že kostým Starfire je jak z nějakého pornofilmu a při střetu s posedlou Wonder Woman každou chvíli čekáte (doufáte?), jestli jí někde něco nevypadne, ehm. Nevím jestli je tohle úplně cesta, jak učinit Teen Titans populárnějšími, spíš bych se zaměřil na odstranění otravnosti a infantilnosti některých postav (přestože samozřejmě cílovka je mládež). ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Nečetl jsem žádný komiks s Mladými Titány a proto tohle pro mě byl celkem nový pojem.No můžu říct,že to šlo,ale poslední dobou jsem viděl i lepší DC animáky.Není to jen tím,že jsou tam nové postavy ,ale ten příběh celkově mi nepřišel nějak moc dobrý,pár postav tam je dobře vykresleno,ale neměl jsem z toho v konečným souhrnu takový dobrý pocit,něco tomu chybělo a nebo naopak přebývalo-nový Robin,kterého jsem teď viděl asi ve třetím filmu mi nějak nesedí.No Každopádně jsou i lepší filmy,ale i tak celkově 75% a čtyři hvězdy. ()

Galerie (114)

Zajímavosti (2)

  • Na comic conu v San Diegu bylo oznámeno pokračování/spin-off nazvané Teen Titans: The Judas Contract. (Caszidy)
  • Film je volně inspirován komiksem "New Teen Titans: Terror of Trigon". (Caszidy)

Reklama

Reklama