Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(5) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Seznam se s Barbie a jejími nejlepšími kamarádkami -- včetně souseda Kena -- v tomto animovaném vlogu o dobrodružstvích natočených v novém domě snů její rodiny! (TV Minimax)

Recenze (3)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento babský seriál určite nie je mojou cieľovkou, ale musím to hodnotiť v kontexte toho, ako vidím moje dievčatká hltať tie obrázky a tie postavičky. Barbie je jednoducho záležitosťou pre dievčatá a tie si to určite užijú. Trošku sa tu stratilo čaro starších príbehov, ale zjavne to stále funguje na najmladšiu generáciu. 50 % ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Svět se mění a ta tam je glamour Barbie včerejška, aktuálně je poptávka po větší diverzitě a mládí. A podle toho také vypadá nový Barbie seriál. Už v některých starších filmech byl představen koncept Barbie & Her Sisters (A Pony Tale, The Great Puppy Adventure nebo A Puppy Chase), který je v Dreamhouse Adventures dotažen do dokonalosti. Dnešní děcka jsou zvyklá na svět plný sociálních sítí a jejich přátelé už ani nemůžou vypadat jako ulití z jedné formičky. Proto jsou tu nové postavy odpovídající revoluci, která v Mattelu nastala v roce 2016. Panenky tehdy získaly mnoho různých barev a velikostí, takže do party přibyla Daisy, dívka s křivkami, černoška Nikki a orientálně vypadající Renee. Tohle pojetí Barbie světa se postupně také přelilo do celovečeráků a celé se to spojilo do jednoho univerza, takže filmy jako Dolphin Magic, Princess Adventure nebo The Lost Birthday vypadají dost obyčejně jako seriálové speciály. Zatímco starší Barbie média měla přidanou hodnotu i pro dospěláky, tohle už je obsah fakt jenom pro svoji cílovku. Škoda. ()

Reklama

Galerie (32)

Reklama

Reklama