Reklama

Reklama

VOD (1)

Kráľovná zápasí so smrťou v púštnej oáze. Jej syn Prince sa vydáva na zúfalú cestu hľadať mýtický liek, ktorý by ju zachránil. Mladík sa čoskoro ocitne v smrteľnom nebezpečenstve, keď ho prenasleduje Warlord (James Franco) so svojou zločineckou bandou na motocykloch. Prince sa zoznámi s atraktívnou androidkou Ash (Suki Waterhouseová), ktorá má vyššie ambície, než len poskytovať sex a iné služby miestnym bojovníkom. Bude sa môcť Prince spoľahnúť na svoju novú priateľku Ash, keď sa dostane do rúk démonickej ženy, známej ako Drug Lord (Milla Jovovichová)? (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (73)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Nachádzame sa v postapokalyptickom svete budúcnosti, kde je najväčší frajer ten, kto vlastní robota. Mladý chalan má prioritu nájsť liek pre umierajúcu matku. Do cesty sú mu kladené ale čoraz väčšie nástrahy. Herecké obsadenie: Toto je jediná kategória, ktorú sa dá reálne hodnotiť. Ak si samozrejme odmyslíme absolútne nesympatické hlavné postavy, tak tie vedľajšie sú absolútne geniálne. Lucy Liu (nar. 1968, USA) sa snaží resetovať svoju hollywoodsku kariéru a Milla Jovovich (nar. 1975, Sovětský svaz) podľa toho čo robí na plátne ani sama neverí, že sa upísala takémuto hovnu. Prevedenie: Lacné akčné scény, lacné bojové scény, strápňovanie hereckých legiend mojej mladosti a ani vo výsledku to nestojí za nič. Všetko sa samozrejme končí sladkým happy endom. Pocity: Som na seba neskutočne hrdý. No vážne. Toto dopozerať do konca je nadľudský výkon. Najviac som mal nutkanie robiť televízor pri tom súboji v bazéne to už bol tent počin na veľmi tenkom ľade. Pridaná hodnota: Jedna smutná hviezda za Franca, ktorý sa snaží niečo uhrať aj keď s tak deravým scenárom sa to jednoducho nedá. 12% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nic objevného. Taková postapo pohádka s jedním princem, fakt, ale fakt zlými čerty, jednou drogovou královnou a lesbickou robotkou. Příběh vlastně není - synek se v hnusném světě po válce lidí a robotů vydává do zlého světa najít lék pro matku a cestou narazí na hnusné, ale fakt hnusné lidi, zázrakem vše přežije a vrátí se domů. Možná si ty dvě lesby vyslouží ještě druhý film. Btw, Lucy Liu na tom musí být hodně špatně, když hraje v takové kravině, a navíc tady ani jednou nemá ani jednu bojovou scénu! Wtf? ()

Reklama

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Podle obsazení jsem čekal nadupaný sci-fi a dobrou akci v podání Mily Jojopič - ani floka z toho ... nudná debilita s herci jak na drogách ... Francův největší dosavadní úlet a propadák ... mě už opravdu není sympatický ... Klaním se před Waterhousovou, která do toho šla a i se s Fracem "líbala" - total fekal - měla dostat příplatek a připojištění ... Franco byl v té roli vrcholně nechutný a herecký výkonem taky neoblažil ... úplně zbytečný film ... ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Nehodnotí se mi to lehce. To, že se James zbláznil, bych věděl i bez tohoto zjevného důkazu. Na filmu je toho dobře pramálo. Příběh je naprosto mimo a debilní. Střih a bojové scény nestojí za moc. Prostředí docela ujde, ale najdou se tady chybičky. Hudba je rozhodně dobře padnoucí. Největším lákadlem toho filmu jsou ale herci. To pan Franco naprosto vychytal. 1. Mladý Wahlberg využívá svou první počitatelnou roli naplno. Sympaťák, kterému celkem fandíte. Navíc, ta zdrogovaná scéna snad ani nemohla být nahraná. 2. Method Man se s Jamesem asi na The Deuce dost skamarádil, že vzal i takovouto nepodstatnou a nevýraznou roli. 3. Další posila z The Deuce Margarita Levijeva tady působí mnohem přitažlivěji než v seriálu. Dokonce byla tak přitažlivá, že přesvědčila robotku, aby se stala lesbičkou. 4. Pro mě nepochopitelný zjev Suki Waterhouse. Kdykoliv jí někde vidím, vyleze z toho mega divňárna. Ale robotku zvládla skvěle. 5. Pasák a bordelman Snoop Dog. Nikdo by to nezvládl lépe a jeho chvilka byla asi to nejvtipnější, co film nabídl. 6. Nestárnoucí Milla. Role v jaké jsem jí ještě neviděl. Feťačka, ale totální. Znovu se člověk zamyslí, jak moc hrané to bylo. Scéna, kdy jí Franco prostřelí hruď a ona se začne smát byla dokonalá. 7. Totálně mimo mé chápání je role Lucy Liu. Kolik musela dostat za to, že si lehne na smrtelnou postel a na konci filmu vstane? Kolik mohla mít minutáž? 1? 8. V neposlední řadě pán, který to vymyslel James Franco. Ať už je to jakákoli blbost, tak ho musíte milovat. Ten chlap dává do každé role maximum a je to zábava. Sečteno, podtrženo. Osm hereckých lákadel a tak málo muziky. Škoda. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Mad Max podle Jamese Franca. Ačkoli si nejsem jistý, jak moc se na tom režijně podílel, spíš si myslím, že jen kecal do toho, jak to má být natočené. Se scénářem asi neměl nic společného a v nemalém počtu záběrů jsem jeho styl poznával, takže věřím tomu, že stál spíš za režií filmařské stránky. Kameru ten film má totiž skvělou a ani lokace nepůsobí tak moc lacině, až na Ráj. Problém je v tom, že je to nuda. Teda hlavně v druhé polovině, v té první mě ten příběh ještě docela bavil, ale v té druhé je nekonečně dlouhá sekvence z Města Drog, kde jsou to samé drogové tripy a sem tam tu je i nějaká ta lesbická líbačka, ale děj obojí protáhne neskutečně a hlavně zbytečně. A ani té akce není moc a když už, hrají v ní nějaká neznámá ucha a slavná jména (a že jich tu není málo) buďto přicmrndávají, nebo tam jen jsou na jednom místě. Já už zapomněl, že to u těch béčkových akčňáků tak bývá, ale tady se těch slavných herců a hereček podařilo z nějakého důvodu sehnat docela dost a to už to pak působí, že ty štěky přišly vniveč. Hlavně Lucy Liu jen celý film leží v posteli a ani se nemusí snažit hrát, protože za celý film řekne asi jen tři věty. Já si to teda můžu aspoň z Francovy tvorby odškrnout, vědět, že už jsem tu sci-fi viděl a po čase na ni možná i zapomenu, jelikož není zrovna jednou z těch, že kterých by si člověk po roce něco pamatoval. Aspoň mi to tak teď připadá. 2* ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama