Reklama

Reklama

VOD (1)

Kráľovná zápasí so smrťou v púštnej oáze. Jej syn Prince sa vydáva na zúfalú cestu hľadať mýtický liek, ktorý by ju zachránil. Mladík sa čoskoro ocitne v smrteľnom nebezpečenstve, keď ho prenasleduje Warlord (James Franco) so svojou zločineckou bandou na motocykloch. Prince sa zoznámi s atraktívnou androidkou Ash (Suki Waterhouseová), ktorá má vyššie ambície, než len poskytovať sex a iné služby miestnym bojovníkom. Bude sa môcť Prince spoľahnúť na svoju novú priateľku Ash, keď sa dostane do rúk démonickej ženy, známej ako Drug Lord (Milla Jovovichová)? (TV JOJ)

(více)

Recenze (73)

tron 

všechny recenze uživatele

Mad Max vs. Kyborg s Van Dammeom. Deje sa tu toho veľa, je tam plno postáv, akcie, známych hercov, efektov, kaskadérskych výkonov, exteriérov i interiérov, ale inak to šlo napriek skromnej minutáži dosť mimo mňa. Nudilo ma to, ani poriadne neviem, že som to videl. Také nijaké, chcelo by sa povedať. Tak ale zas videl som aj stokrát horšie filmy. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jako určitě to není špatný film, ale na dnešní poměry nenabízí nic nového. Je to jen další ukázka možného postapokalyptického světa, který ale přeci jen nabízí něco navíc a to dokonalého robota, který je k nerozeznání od lidí a ještě k tomu umí poslouchat rozkazy, ale také se vzbouřit. ()

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Až ma to bolí, písať recenziu na tento film, ktorý nikdy nemal uzrieť svetlo sveta. Do snímky som sa pustil zrejme z rovnakých dôvodov ako vy. Hrá tam Milla Jovovich a James Franco a miestna galéria vyzerá, ako fucking Mad Max. Ono je to ale neskutočná Uwe Boll chujovina. Neviete či to máte brať vážne, alebo to robí na niečo paródiu. Franco a Jovovich sú úplne šialení, prajete si rýchlo po tom pustiť niečo s nimi v iných rolách, aby ste na tieto zabudli. Hudbu si dovolím napísať, že aj by som vybral lepšie songy. Najhoršie je, že ani neviem čo by filmu pomohlo dostať ho po nejakých opravách aspoň na ten priemer. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Další "madmaxovská" odnož a (skoro) parodie - třeba zrovna na pokleslou produkci osmdesátých let. James Franco své režijní projekty určitě nebere příliš vážně a to samé chce i po svých hereckých kamarádech. Tudíž Mile Jovovich doporučil, aby svoji kreaci mrchy vyšperkovala něčím zhuleným, Suki Waterhouse měl jen za robotickou děvku, ze Snoopa Doga udělal rovnou pasáka a z Margarity Levijeva nadrženou lesbu v okovech. A všechny vypustil do pouštních lokací, přidal nadsázku, kde s nimi rozehrál sympatické postapo, co se tváří téměř áčkově. Franco je prostě sympatický blázen, který si libuje ve svém světě jiných filmů, které si dělají srandu ze sebe, na (drahou) konkurenci dlabou, ale současně z ní těží. Film působí výpravněji a nákladněji, než by se dalo čekat, což je plně funkční pro potřeby příběhu. Hlavní ometák je nejslabším článkem, Jeffrey Wahlberg ničím nezaujal. Ale jsou zde celkem početné dynamické akční pasáže, nějaká ta zhýralost a originalita. Zatímco The Domestics s Kate Bosworth naservírovalo grindhouse, tohle se přiklání k dvojce Mad Maxe. Má to i nějaký příběh. Ometák hledá lék pro svoji umírající mámu a putuje za ním lán cesty, na jisté utajované a obávané místo A střetává různé existence. Děj nebrat moc vážně, těšit se z dobrých hereckých akvizic, které se ve filmu zjevují postupně, a dál nad tím celým nemá smysl bádat. Je z toho cítit "véhaesková" naivita i roztomilá krvavost. Uběhlo to rychle, je to časově velmi přijatelné a neklade to na diváka žádné zvláštní nároky. 10/10 ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Ja neviem. Ja úprimne fakt neviem. Čo pozitívne by som dokázal na tomto nájsť? Nech sa snažím ako chcem, tak je tu možno maximálne Snoop Dogg v role pasáka. Inak... nie, to je všetko, čo by som dokázal ohodnotiť ako dobré. Ostatné je jeden absolútne nepozerateľný, otravný a zúfalý chaos, ktorý mohol byť v pohode dobrým akčným post-apokalyptickým béčkom, no vďaka Jamesovi Francovi, ktorý tu hrá týpka v bare s pokazenými zubami, čo na všetko vrieska a ukazuje svoj otrasný chrup, a Mile Jovovich, ktorá pôsobí ako zombifikovaná pornoherečka v kombinácii s malým deckom je "Future World" absolútnou tragédiou. Obaja títo predstavitelia ukazujú asi to absolútne najhoršie čo môžu, sú neskutočne otravní, nedajú sa sledovať, ani počúvať a film absolútne potápajú. Keby mám ale určiť medzi nimi najhoršieho, tak jednoznačne to bola Mila Jovovich. Miestami som mal pocit, že bola mŕtva, potom tie dialógy boli absolútna tragédia a jej herecký výkon do toho to maximálne zabil. Osobne si myslím, že toto je skoro ako keby sme pozerali kvalitatívne film od Paula W.S. Andersona. Ako keby sme dostali Resident Evil 7: "Future World" Žiadny zombíci. Alice je magor a už si do seba pichá modifikácie T-Vírusu a chceme zlikvidovať život, lebo očividne, keď na svete žiadne pravidlá, tak silnejší a šialenejší prežijú. Vďaka Jamesovi Francovi za film, ktorý určite nikto nepotreboval, no aj tak sme ho dostali a dúfam, že ten na konci avizovaný sequel bol len žart. Hodnotenie: F ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

To jako rly? Hlavní roli má nakej sykán a všichni ostatní jen prsknou ve scéně, vizuál alá cholera.. no hrůza hrůz. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Scenár, ktorý stojí na oplzlých rečiach typu "Má tvoj robot vlhkú šušku?" Asi jeden z najhorších postapo filmov všetkých čias. A to sa tu objavili veľmi známi herci. Čistá hanba s politickou úchylnou propagandou. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Trochu mě naštvalo, jak tuhle příležitost zahodili. Známí herci, známá scénáristická klišé z postapokalyptického světa, supr levná výprava – a to myslím jako velké plus, protože by bohatě stačila, pokud by příběh měl smysl a dialogy nebyly jen nesmyslná slova vypouštěná náhodnou za sebou. Když k tomu přidám línou režii, která se ale někdy dokáže blýsknout, naštvalo mě to ještě víc. Tuhle příležitost fakt zahodili. Režie návodně a upachtěně ukazuje záběr za záběrem, přímo popisně, aby se pak najednou předvedla bitkou, která je téměř bez jediného střihu v dlouhém záběru a připomíná počítačovou hru. Ani ten příběh by nebyl marný (stokrát viděný, ale co), kdyby ho někdo přepracoval a dal mu nějakou páteř. Takhle jsem se podstatnou část filmu bavila nelogičnostmi a způsobem, jak bych je napravila. SHRNUTÍ: Postapo za pár korun. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nic objevného. Taková postapo pohádka s jedním princem, fakt, ale fakt zlými čerty, jednou drogovou královnou a lesbickou robotkou. Příběh vlastně není - synek se v hnusném světě po válce lidí a robotů vydává do zlého světa najít lék pro matku a cestou narazí na hnusné, ale fakt hnusné lidi, zázrakem vše přežije a vrátí se domů. Možná si ty dvě lesby vyslouží ještě druhý film. Btw, Lucy Liu na tom musí být hodně špatně, když hraje v takové kravině, a navíc tady ani jednou nemá ani jednu bojovou scénu! Wtf? ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, viděl jsem tady už hromady komerčního středoproudovýho filmovýho sajrajtu v červenejch číslech a takovouhle roztomile zhulenou ujetost posílá místní členstvo do černejch? Vox populi, vox bovum. Jestli nemáte rádi/pochopení pro nadsázku, tak si to snad radši ani nepouštějte. Tak dobrý jako novej Mad Max to sice zdaleka není, ale... Kdo máte v oblibě starý praštěný postapa z časů VHSek, neměli byste být zklamaní. Je v tom fantasmagorie, romantika, lyrika i epika, lesbismus, nechtěně (anebo chtěně?) komická přitroublost a naivita, něco násilí, hodně pěkná heterochromická roboblondska i hodně pěkný polopouštní exteriéry... Doporučují nejmíň čtyři z pěti milců oldschoolových béčkových bijáků. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Já nevim. Mě to připadalo, jako kdyby si Franco pozval pár kámošů a dali si filmovej maratón s Šílenym Maxem v hlavní roli. No a pak někoho napadlo, že by si mohli jen tak pro srandu něco natočit. Při pohledu na Millu Jovovich mi došlo, že se asi hodně šňupalo a podle toho to taky dopadlo. Škoda, že u toho trochu víc nehulili. Mohla to bejt aspoň sranda. 20% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na pomezí artu (vizuálně i hudebně) a grindhouse a trošky i toho nejbéčkovějšího madmaxovského klišé. Od všeho trochu, ale velmi levně zpracované, scenáristicky primitivní, byť díky celé té absurdní pošahanosti alespoň nenudící. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Mad Max podle Jamese Franca. Ačkoli si nejsem jistý, jak moc se na tom režijně podílel, spíš si myslím, že jen kecal do toho, jak to má být natočené. Se scénářem asi neměl nic společného a v nemalém počtu záběrů jsem jeho styl poznával, takže věřím tomu, že stál spíš za režií filmařské stránky. Kameru ten film má totiž skvělou a ani lokace nepůsobí tak moc lacině, až na Ráj. Problém je v tom, že je to nuda. Teda hlavně v druhé polovině, v té první mě ten příběh ještě docela bavil, ale v té druhé je nekonečně dlouhá sekvence z Města Drog, kde jsou to samé drogové tripy a sem tam tu je i nějaká ta lesbická líbačka, ale děj obojí protáhne neskutečně a hlavně zbytečně. A ani té akce není moc a když už, hrají v ní nějaká neznámá ucha a slavná jména (a že jich tu není málo) buďto přicmrndávají, nebo tam jen jsou na jednom místě. Já už zapomněl, že to u těch béčkových akčňáků tak bývá, ale tady se těch slavných herců a hereček podařilo z nějakého důvodu sehnat docela dost a to už to pak působí, že ty štěky přišly vniveč. Hlavně Lucy Liu jen celý film leží v posteli a ani se nemusí snažit hrát, protože za celý film řekne asi jen tři věty. Já si to teda můžu aspoň z Francovy tvorby odškrnout, vědět, že už jsem tu sci-fi viděl a po čase na ni možná i zapomenu, jelikož není zrovna jednou z těch, že kterých by si člověk po roce něco pamatoval. Aspoň mi to tak teď připadá. 2* ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Nehodnotí se mi to lehce. To, že se James zbláznil, bych věděl i bez tohoto zjevného důkazu. Na filmu je toho dobře pramálo. Příběh je naprosto mimo a debilní. Střih a bojové scény nestojí za moc. Prostředí docela ujde, ale najdou se tady chybičky. Hudba je rozhodně dobře padnoucí. Největším lákadlem toho filmu jsou ale herci. To pan Franco naprosto vychytal. 1. Mladý Wahlberg využívá svou první počitatelnou roli naplno. Sympaťák, kterému celkem fandíte. Navíc, ta zdrogovaná scéna snad ani nemohla být nahraná. 2. Method Man se s Jamesem asi na The Deuce dost skamarádil, že vzal i takovouto nepodstatnou a nevýraznou roli. 3. Další posila z The Deuce Margarita Levijeva tady působí mnohem přitažlivěji než v seriálu. Dokonce byla tak přitažlivá, že přesvědčila robotku, aby se stala lesbičkou. 4. Pro mě nepochopitelný zjev Suki Waterhouse. Kdykoliv jí někde vidím, vyleze z toho mega divňárna. Ale robotku zvládla skvěle. 5. Pasák a bordelman Snoop Dog. Nikdo by to nezvládl lépe a jeho chvilka byla asi to nejvtipnější, co film nabídl. 6. Nestárnoucí Milla. Role v jaké jsem jí ještě neviděl. Feťačka, ale totální. Znovu se člověk zamyslí, jak moc hrané to bylo. Scéna, kdy jí Franco prostřelí hruď a ona se začne smát byla dokonalá. 7. Totálně mimo mé chápání je role Lucy Liu. Kolik musela dostat za to, že si lehne na smrtelnou postel a na konci filmu vstane? Kolik mohla mít minutáž? 1? 8. V neposlední řadě pán, který to vymyslel James Franco. Ať už je to jakákoli blbost, tak ho musíte milovat. Ten chlap dává do každé role maximum a je to zábava. Sečteno, podtrženo. Osm hereckých lákadel a tak málo muziky. Škoda. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Nachádzame sa v postapokalyptickom svete budúcnosti, kde je najväčší frajer ten, kto vlastní robota. Mladý chalan má prioritu nájsť liek pre umierajúcu matku. Do cesty sú mu kladené ale čoraz väčšie nástrahy. Herecké obsadenie: Toto je jediná kategória, ktorú sa dá reálne hodnotiť. Ak si samozrejme odmyslíme absolútne nesympatické hlavné postavy, tak tie vedľajšie sú absolútne geniálne. Lucy Liu (nar. 1968, USA) sa snaží resetovať svoju hollywoodsku kariéru a Milla Jovovich (nar. 1975, Sovětský svaz) podľa toho čo robí na plátne ani sama neverí, že sa upísala takémuto hovnu. Prevedenie: Lacné akčné scény, lacné bojové scény, strápňovanie hereckých legiend mojej mladosti a ani vo výsledku to nestojí za nič. Všetko sa samozrejme končí sladkým happy endom. Pocity: Som na seba neskutočne hrdý. No vážne. Toto dopozerať do konca je nadľudský výkon. Najviac som mal nutkanie robiť televízor pri tom súboji v bazéne to už bol tent počin na veľmi tenkom ľade. Pridaná hodnota: Jedna smutná hviezda za Franca, ktorý sa snaží niečo uhrať aj keď s tak deravým scenárom sa to jednoducho nedá. 12% ()

Reklama

Reklama