Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Lidská rozpínavost neznajíc mezí si osvojila život ve vesmíru a pokračovala v rozsáhlé kolonizaci dalších světů. Nicméně ve Vesmírné éře 0156 se rozhořel konflikt mezi téměř všemi koloniemi, který rozpoutal první vesmírnou válku. Na Zemi se v reakci na to urychleně a tajně vybudovala revoluční bojová loď Tiramisu, pilotovaná nadaným a kokpity milujícím mladíkem Subaru Ichinosem. (Scalpelexis)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (2)

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Je to volovina a panečku jaká! Parodie na všechny známější anime mechiády a galaktické opery je skvělý nápad, který skýtá nezměrné množství možností. Jak zpočátku člověk není vůbec připraven na to, co má čekat, je jeho bránice velmi náchylná a bez jakékoliv důmyslnější obrany, takže jakmile přiletí první vtípky s "cockpitto", nešlo se pomalu ubránit až slzám. Spousta gagů je skutečně až ze života a dokážete si představit, že na pozadí všech těch velkolepých bitev i piloti těchto lodí či robotů musí řešit běžná úskalí jako oblečení či potřeby se najíst a odskočit si. Tyto skutečnosti jsou lehce a kouzelně podpořené, když váš hlavní hrdina je nedospělý, nejistotma a neklidem zmítaný teenager. Jenže, jak to u taškařic bývá, je složité udržovat si prvotní geniální nápady až do konce. Ano, naštěstí zde máme pouze 7 minut na díl, nicméně co pro mě Tiramisu nejvíc uškodilo, byl přesun do jednotné a ucelené příběhové linie. Dokud to bylo jen o momentkách, byla se Subaruem nezměrná legrace, ale časem to sklouzlo k slabšímu a trapnějšímu soudku a už se z toho nedokázal seriál vymanit. Bude to znatelně tím, že už nejsem tak ztřeštěným, jako mé mladší já, i tak jsem si anime hlavně v první polovině velmi užil a pořádně se z plných plic zařehtal. Lepší 2* Cockpit is my sanctuary ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Kolikrát jen v samotném prvním díle zaznělo slovo "cockpit"? Kolik bylo homosexuálních narážek? Kolik anime se parodovalo? Tolik, že by z toho byla dobrá drinking game. 6/10 ()

Reklama

Galerie (71)

Reklama

Reklama