Reklama

Reklama

VOD (1)

Poté, co dostane padáka, se úlisnému a vemlouvavému obchodníkovi jménem Dax naskytne životní příležitost stát se druhým poradcem Santy. Získat tuhle práci ale nebude tak jednoduché - Dax se musí utkat v lítém boji s elfkou, která je přesvědčená, že si tenhle titul zaslouží víc. Když začne jít do tuhého, Dax odhalí skutečný smysl Vánoc... ale kdo se nakonec stane Santovým pomocníkem? (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

freddy 

všechny recenze uživatele

O Vánocích se může stát spousta zvláštních věcí. Třeba, že jeden zapšklý arogantní chlap, který dokáže milovat jen sám sebe a svůj majetek, dokáže objevit to nejlepší, co v sobě skrývá. A co na tom, že se k tomu propracuje za vydatné pomoci samotného Santa Clause? Nečekal bych, že takový obyčejný televizní vánoční film mě dokáže takhle zaujmout. Jelikož se snažím zaměřovat a specializovat na vánoční filmy, za svůj život už jsem jich viděl mnoho, že už je ani nepočítám. Ale tenhle film si získal mou plnou pozornost od začátku do konce, dokonce i ten hlavní hrdina, který mi byl ze začátku slizký, si nakonec získal mou podporu a sympatie, a když k tomu navíc film oplývá dvěma sympatickými mladými slečnami (i když jedna z nich je ambiciózní mrcha – elfka), nemohl jsem ignorovat fakt, že tenhle film ví, jak na mě. Pravda, vánoční atmosféry zde bylo poskrovnu, což je dáno tím, že se film odehrává v té teplejší a slunečnější části USA, ale to se dá dost dobře odpustit, vynahradí-li mi to tím, o čem by Vánoce měli být. Lidskostí, porozuměním, hřejivostí, nápravou namyšleného člověka. Kromě toho opravdu nadšeně vnímám nápad, že Santa potřebuje nového cililinga (osobního asistenta neboli něco jako viceprezidenta) a hlavní hrdina dostane možnost se o tuto práci ucházet. To je velmi inovativní nápad na poli vánočních filmů, který mě nadchnul. Abych to zkrátil, tenhle vánoční film patří z mého pohledu k těm lepším, nápaditějším a celkově milým filmům v rámci žánru. A proto uděluji lepší čtyři hvězdy. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

V nadcházející vánoční náladě jsem si pustil první vánoční novinku, kterou jsem našel a musím říct, že takovou hloupost už vážně nikdy neudělám. Nebylo to nijak příliš nudné, ale trapné rozhodně a ubohé ještě více. Asi bych tomu něco odpustil, kdyby to mělo trochu vánoční nálady, ale pro mě opravdu Vánoce v létě v Los Angeles, aby filmaři ušetřili nefungují. Příklad toho, jak by se neměli psát scénáře, nechápu, že tohle vůbec vzniklo... ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Šel bych i víš ale prostě chyběl mi opět sníh co nato říct no, herecky v pohodě a příběhově je to krásna vánoční záležitost ale přeci pár věci jsem postrádal. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi je to těmi blížícími se Vánocemi... No, co si budeme povídat, ničím jiným to být nemůže. Tohle je prostě normální, trochu blbá komedie, respektive spíše vánoční rodinný film, v kterém mě Miz až překvapivě bavil. Santa byl strašný, finále hodně nablblé, ale nemůžu si pomoct, prostě se mi to celkem líbilo. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak ja osobne suhlasim s Freddym, o tom chlapikovi - Vianoce su niekedy zvlastne obdobie, obdobie, kedy zo seba dokaze mlady Mike Mizanin, ktory je bezne ukecany, zapskly, neprijemny, otravny ,protivny - no a tento chlap dokaze na Vianoce zo seba dostat to najlepsie co v nom je. Akurat ma zmiatlo to, ze k Vianociam u mna patri sneh, zasnezene stromceky ..a tieto vianoce sa odohravaju v subtropickej casti USA kde su zasnezene Vianoce proste sci-fi. Aj tak dobry film, oplati sa to mat a vidiet, oddychovka jak ma byt : 69 % ()

Reklama

Reklama