Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odvážná loupež svede dohromady nejlepšího experta FBI na chování zločinců (Dwayne Johnson) a dva znepřátelené gangstery (Gal GadotRyan Reynolds). Tady půjde do tuhého. (Netflix)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (629)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Fádní srágora, která  ale měla pravděpodobně být nevídaným a nápaditým dobrodružstvím. Johnson se bohužel nikdy nestal skutečnou akční hvězdou a až na výjimky hraje dvě role, Policajta ze školky nebo kokota.  Tady je to ta častější poloha, tedy kokot.  Reynolds tady vůbec nemá co dělat, byť se mu jako jedinému ta snaha o něco docela dařila a chvílema jsem se při jeho hláškách i usmál. Gadotovou si pak už ani nepamatuju, stejně jako celou zápletku.  Lokací pak plná řiť, ale nikde žádné okouzlení nádhernou přírodou. Akce  zcela sterilní, triky mnohdy až překvapivě příšerné (digibýk, ach). Jedno vejce, a to docela přeháním. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další velkorozpočtový průměrný film od Netflixu. Bohužel to nezachraňuje ani hvězdné obsazení. Film vykrádá jiné snímky a není ani moc vtipný. Začátek je docela v pohodě, ale konec je fakt hrůza. Je tam sice pár slušných akčních scén, ale to nezachrání tu hromadu nelogičností. Dost se cestuje po celém světě a kradou se zlatá vejce. Jako heist movie docela ok, ale jinak hrůza. Ryan Reynolds tu bohužel není moc vtipný a Gal Gadot role záporačky moc nesedne. Rock to bohužel sám nezachrání. Po tom velkém hypu jsem teda čekal asi něco jiného. Na 2ku už kašlu... "Jsme parťáci." ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Enšpígl to napsal výborně. Také jsem měl dojem, že ,,čumím na Indyho 21. století". Nicméně nevím zda to bylo mým rozpoložením a chutí nechat si zlepšit náladu, nebo něčím jiným, ale občas mi dialogy přišly vtipné. Milovníci různých světových destinací budou hýkat blahem, protože z měnění míst v tomto filmu by se zatočila hlava i Hanzelkovi se ZIkmundem. Ale mně to nevadilo. Co chybělo k  dokonalosti ve scénáři jsem já osobně měl vyváženo něčím jiným a tím byla Gal Gadot.  Všechny mé milované herečky devadesátých let už tak nějak jak jen to říci ...odkvetly. A i když má milovaná božská Charlize Theronová pořád vypadá super, přeci jen je to už spíše sexy babička.  Když jsem Gal viděl poprvé ve Fast and Furious, hned mne ten její obličejíček s tmavýma očima zaujal. Pak se ale po ní nějak v tom množství dílů slehla zem. Tady se mi líbila hned od prvního okamžiku a říkal jsem si sakra, kde já jí jen viděl! A pak jsem si vzpomněl na Rychle a zběsile. Její role v tomto filmu mi k ní seděla mnohem víc. Těžko by někdo řekl, že tato Miss Izrael má částečně české kořeny a tři vlastní děti k tomu! Prostě kus krásné ženské, pokud se dnes ještě může ženě vyseknou takováto poklona! Scénář filmu byl easy, ale o to víc měl člověk čas na hlášky a Reynolds byl docela dobře vybraný protipól Johnsonovi. A protože mi to včera prostě sedlo, dávám za 4 vejce! * * * * ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Bezproblémový film, pro mě až překvapivě. Dwayne Johnson a Ryan Reynolds jsou totiž nečekaně výborná komediální dvojice a ačkoliv ani jeden z nich za celou dobu takřka neopustí svoji oblíbenou škatulku, vůbec mi to nevadilo, protože jsou přesvědčivě zábavní a ne trapní. A Gal Gadot s nimi úspěšně drží krok a není jen hezkou tvářičkou k ničemu. Jednoduchost zápletky maskuje Red Notice pestrou paletou situací, do nichž se všichni  tři dostávají, a také tím, že si film dělá legraci i sám ze sebe. Když například jedna scéna začne připomínat něco jako Indianu Jonese, buďte si jisti, že si za chvíli někdo začne pohvizdovat fanfáru Johna Williamse a akční scéna, která náklonnost k Indymu potvrdí, číhá za rohem. Líbilo se mi, že scénář netlačí na pilu, nepotřebuje vtipy za každou cenu, je nápaditý a ačkoliv cituje či připomíná kdeco (scéna s lešením by se hodila do Pirátů z Karibiku atd.), nevykrádá a je, nebo se snaží být, co nejvíce originální. Takhle nějak jsem zkrátka chtěl být spokojený třeba s Armádou zlodějů. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ja nevim no, je to proste takovy nijaky. Jak kdyby si tvurci rekli, ze splacnou nezavadnej akcnak, kam nacpou vsechno, co maj divaci radi, ve vysledku je to takovy to neurazi, nenadchne. Smeska bondovky, Mission Impossible, Indiana Jonese a klasicky buddy komedie. Mame tu nastvanyho drsnaka Rocka, kterej bohuzel nedostane moc prostoru k nejaky akci, hlaskujiciho pablba Reynoldse, ve svy typicky poloze a jakoze sexy zaporacku Gadot, ktera je vetsinu casu tezce otravna. Akce strida komedialni scenky a sem tam fajn hlasky, sem tam hluchy mista a par jakoze necekanejch zvratu a to vse v naprosto tuctovym scenari, kdyby to nevypadalo docela draze, triky nebyly slusny a nebyly tu jedni z nejlip placenejch hercu, nebal bych se to oznacit za prumerny akcne komedialni becko. Na jedno skouknuti v pohode, nijak zasadne to nenudi, ale nic, co by clovek potreboval videt znovu. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (39)

  • Mnohé scény, vrátane záverečnej naháňačky či zničenia vysutého mostu v Rusku, odkazujú prakticky na všetky filmy série o Indiana Jonesovi. Pri vstupe do tajných priestorov v džungli v záverečnej časti filmu si navyše Booth (Ryan Reynolds) píska znelku tejto série. (ČSFD)
  • V závere filmu si strihol cameo Ed Sheeran, keď na svadbe spieva pieseň "Perfect". Keď je krátko na to zatknutý, snaží sa urobiť dojem a hovorí, že hral v Hre o tróny. Aj v tej si Ed strihol cameo. (ČSFD)

Související novinky

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

12.01.2023

Již letos v kinech uvidíme filmovou adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons. Snímek Dungeons & Dragons: Čest zlodějů natočili John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Noční hra… (více)

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

27.07.2022

Ačkoliv čísla sledovanosti nejnovějšího netflixovského „blockbusteru“ s cenovkou 200 milionů dolarů nejsou nikterak oslnivá, alespoň ne ve srovnání třeba s podobně laděným Red Notice, streamovací… (více)

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama