Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aleš Cibulka a jeho VIP hosté v nové soutěžní show pro celou rodinu. (TV Barrandov)

Recenze (12)

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Tak už jen fakt, že to běží na Tv Barrandov lecos napovídá.... Ať pan Cibulka raději píše o prvorepublikových herečkách, tam mu to jde o poznání lépe než být ,,bavičem''. Jirka Krampol má teď v zádech konkurenta... - ODPAD ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ť jako ťuhýk. Nástavba "hádacího" pořadu, který běží každé všední odpoledne, je tak nudná, až divák hledá, čím by se zabavil. Nudí se i samotní účinkující, jak je vidno z jejich reakcí. Jediný, kdo je nezničitelně energický, je Cibulka. Ten tedy jede, až mu nikdo nestačí. Horké léto, zima, mráz, Cibulka je nezlomný. S tímhle pořadem se nepobavíte. Hádání písmenek do tajenky je značně primitivní záležitost. Vědí to účinkující, vědí to diváci, on to ví i Cibulka, ale neví to vedení Barrandova, kterému připadá náramně perfektní zařadit tenhle uhozený pořad na sobotní večer. Za výdrž hostů, jejich snahu, za kvalitní zpěv Tomáše Trapla a Cibulkovo non-přebrebt show uděluji řád Nezlomného luštitele tajenek. Globálně však pořad nedává smysl. No, prostě Barrandov. 20% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

TV Barrandov zase pro Cibulku „vymyslela“ velice „zábavný“ (pardon) nudný rodinný pořad, který nedokáže naprosto ničím zaujmout. Snad jen výběrem některých soutěžících a akčního Cibulky, který jim jako bonusy nabízí totální sponzorské sračky, které stejně většina „výherců“ hned po opuštění studia stejně hodí do kontejneru. „Ano dámy a pánové, máme zde zcela čerstvou vánočku…každá z nich je vyrobena ojedinělým (originálním) způsobem a je vždy čerstvá a což takhle nějaký ten vitamínek či olejíček…“ – S tímhle běž Aleši rychle do řiti, dřív než se totálně ponoříš do úplných sraček televizní zábavy. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

To se tak prostě někdy stane, že i myslící divák se slzou v oku zavzpomíná, jak se poďobanec Poulíček vozil na kolotoči..;) Většina lidí při krájení cibule pláče, mně však stačí jen vidět Cibulku, a chce se mi zvracet.. Tak si, Alešku, ty hovado trafikantský, na tom Barrandově hezky zůstaň !! A vy si hlavně všechny ty báječné NOVé pořady plné mumií a smrtícího humoru komerčního hráče, jehož větší polovinu vysílacího času tvoří reklama, pěkně užijte.. ()

pytlik...

všechny recenze uživatele

Nedávno se jsem prováděl svůj oblíbený sport, tzv. fantociádu s televizním ovladačem, a během té sekundy, co se na obrazovce mihla TV Barrandov, jsem uviděl, že Cibulka má nový pořad. Teda tomuto tvoru se vyhýbám od doby, co jsem se na něj pět minut díval a poslouchal a pak jsem celý zbytek dne odklízel sliz, co se z televize vyhrnul a na koberci nahromadil. Přesto mi nedá, abych se nad ním nezamyslel. Fascinuje mě jeho skromnost, s jakou připojuje k názvům pořadů svoje jméno, jako kdyby to byla nějaká značka kvality. To máme Cibulkova zábavná tajenka, Volejte Cibulkovi, Sejdeme se na Cibulce, v Levných knihách jsem pak viděl cosi jako Cibulkův kalendář a Cibulkovy večerníčky. Neznalý divák by řekl, že tenhle člověk musí být extraslavný a zcela výjimečný, když se po něm jmenuje všechno, v čem se objeví. I takový bavič Novotný to dotáhl maximálně k Novotám, a dokonce i rozhlasový pořad Karla Gotta, ve kterém mistr mluví zásadně jen o sobě, nese neutrální název "Znovu si dám ten song". Myslím, že máme velké štěstí, že to v České republice zabalila většina cirkusů a tak se nedostává cvičeného zvířectva, jinak bychom se bezesporu dočkali remaku jistého slavného filmu, samozřejmě pod změněným názvem např. Cibulka a jeho šest medvědů, protože nepřipadá v úvahu, aby jméno našeho génia bylo až na druhém místě po nějaké zvěři! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Pětadvaceti minutová Česká tajenka všední den odpoledne.....dobrá, může být. Ale více než hodina v hlavním vysílacím čase.....Alešku, Alešku, ta tvoje barrandovská rybí trafika, už začíná nepříjemně čpět. ()

Reklama

Reklama