Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(49)

Obsahy(1)

S pomocí svého staršího bratra a spolupachatele Tima se Mimi šéf prodírá drsnou firemní džunglí společnosti BabyCorp a snaží se dosáhnout nemožného: rovnováhy mezi prací a soukromím. (TV Minimax)

Recenze (5)

blondboss 

všechny recenze uživatele

"Back In Business" je v podstate porovnateľným doplnkovým seriálom, aký mali také animované trháky ako Madagaskar, Ako si vycvičiť draka, Kung-Fu Panda a podobné. Slabé animácie, umelý scenár a naozaj veľmi detinské príbehy, ktoré možno fungujú na malé deti, ale pre dospeláka je to v zásade len strata času. Varenie z vody z dobrého originálneho námetu, nič viac. **Update po 4 sériách ** Príbehy o niečo zaujímavejšie, ale stále z toho srší infantilnosť a nedokážem sa zbaviť pocitu akejsi zbytočnosti tohto seriálu vo všeobecnosti. Deti to ale baví, tak pridám jednu hviezdu, ale stále len slabé tri hviezdy. 50 % ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První filmový Mimi šéf nebyl špatný, pracoval zase s trochu originálním nápadem a na prostoru jednoho celovečeráku fungoval. Seriál je oproti němu ale peklo. Že je animace horší, to je přirozený, ale existuje mnoho příkladů, kde se seriál dokázal filmu přiblížit (Kung Fu Panda - Legendy o mazáctví). Mimi šéf: zpátky ve hře ale takovým seriálem není. Je mi jasné, že je točený výhradně pro nejmenší děti, ale neuškodilo by občas se pokusit pobavit i rodiče/dospěláka. ()

HenryX018 

všechny recenze uživatele

Zabaví. Animace tady oproti celovečernímu filmu neskutečně spadla, ale to se dá pochopit. Zápletka je také o dost slabší, ale malé děti to perfektně pobaví. 4/10 ()

bicekz 

všechny recenze uživatele

Celkově se jedná o průměrný seriál. Nějak základně pobaví. Také musím uznat, že tvůrci seriálu se postupně lepší. První sérii považuji za nic moc, spíše pro děcka. Ve druhé sérii se díky boji s důchodci stává seriál zábavným i pro dospělé. Ve třetí sérii oceňuji, že se boji proti úhlavnímu nepříteli nevěnují všechny díly - naopak se nepřítel zjistí až po půlce série. I ve třetí sérii jde vidět, že se tvůrci zlepšili. Díky rostoucímu potenciálu se velmi těším na další sérii (snad bude). ()

Veronika_.._ 

všechny recenze uživatele

Seriál se mi šíleně líbí, sice je grafika velice jednoduchá ale na vtipnu a dobrém nápadu to neubírá. Seriál doporučuji na rozdíl od filmu, kde ten švih a skvělé vtipy chybí. Možná je lepší, že jsem seriál viděla dříve než film, jinak bych se k seriálu už asi nedostala jak mě film zklamal. ()

Související novinky

Reklama

Reklama