Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Futurističtí roboti, bláznivé vychytávky a ti nejinteligentnější studenti se na škole Ridge Valley High vyskytují zcela běžně. Mezi ně nyní přibydou také chytrá a nadaná Daphne Blakeová (Sarah Jefferyová) a její nejlepší kamarádka z internetu, technicky zdatná hipsterka Velma Dinkleyová (Sarah Gilmanová). Ne všechno je ale na akademické půdě tak nevinné, jak se na první pohled zdá. Ty nejlepší žáky totiž začnou sužovat záhadná zmizení. Z kdysi veselých dětí překypujících energií se stávají jen prázdné figurky bez života. Dokáží se obě dospívající dívky setkat i ve skutečném životě a dodat si odvahy k tomu, aby překonaly svou vnitřní slabost a zachránily město před děsivou zkázou? Připravte se na příběh plný tajemna a napětí, který se odehrává v současném nebi všech mileniálů. (HBO Europe)

(více)

Recenze (22)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To si takhle děláte na zahradě a jak Vás bolí celej člověk, tak máte po obědě chuť si u něčeho, třeba i blbýho, odpočinout. Tohle bylo ale víc než blbý. Za normálních okolností bych dal odpad, ale jelikož jsem se v některých momentech upřímně od srdce zasmál, tak mi bylo trapně, kdybych filmu jednu tu hvězdičku neuštědřil. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Lituji dnešní děcka a omladinu. Musí furt čumět na všechny ty novodobé sračky, obohacené o komiksové hrdiny v „homo“ latexových oblečcích, všechno ta multi-kulti vyváženost, znehodnocování starých klasik…Ty vole tohle vidět jako vůbec první, v životě bych se na Scooby-Doo už nepodíval. Měl jsem to štěstí, že jsem vyrůstal v době, kdy se ještě točili solidní animované kousky (seriály) a kdy dávali děcka přednost čtení komiksů a knih, před běhám do kina na podobné sračky. Tohle nemělo pomalu ani hlavu ani patu, neskutečně trapné dialogy, triky i dementní scénář, který ještě okořenili o mulatku Daphne – minule zas udělali z Velmy asiatku…vracím se zpět k původnímu animovanému seriálu a na ty hrané filmy už z vysoka seru…Tohle nemohlo bavit ani 10-12 děcka, pro které to bylo viditelně cílené… ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tak on je to opravdu hraný prequel ke Scooby-Doo. Já jsem si pořád říkala,co že je to za volovinu. No, nejsem asi pravou cílovou skupinou. Tou budou děcka kolem tří let věku, kteří si tenhle příběh užijí. Alespoň už vím, jak se holky seznámily. Možná, by to bylo lepší, kdyby to bylo animované. Více osolit a dokořenit. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Já nějak nevím. Něco tady bylo i fajn, ale toho špatného je tady fakt mnoho - třeba herečka, co hraje Daphne, se na ni vůbec nehodí (ale na druhou stranu, herečku Velmy vybrali dost dobře), příběh sice zajímavý. ale úplně hloupý, humorem to bylo strašně trapné (především pasáže, kde byl otec Daphne) a taky proč probůh matku Daphne hraje černoška? No, i když to má zajímavé části a vlastně jsem se u toho moc nenudil, i tak nemůžu dát víc, jak lepší 1*, na víc to prostě nemá. ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Počítačová píčovina, která moc nedává smysl. Vůbec mě to nepřišlo vtipný a k tomu dvě nesympatický krávy v hlavní roli. Už nikdy víc. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Strašný dríst tento film. A hlavne spoznávam žabky z Disney Channel, čo ma traumatizuje ešte viac. Vrátilo ma to však do detských čias, keď som tieto príbehy žral. Bez Scubiho to ale neni ono. Rozhodne, kostra je presne taká istá ako z kresleniek. 1 z 5 ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně nepodařený film co vypadá jak nějaký sraz cosplayerek někde na youtube. Velma vypadá jak chlap s brýlemi a je nechutná už na pohled navíc není vůbec ani chytrá a nemá ani nápady vše vyloženě dedukuje na náhody a Daphne vypadá jak kdyby si  odskočila z nějakého srazu barbín a zatímco v animáku je spíše taková blbka tady je z ní novodobý Einstein  . Nefunguje zde ani humor jediné co je jako, že  vtipné je to jak ředitelka mluví s tím robotem a ten dron hanby jinak nic. 5 procent za herečku Daphne co hrála pak v Následnících. P.s žánry akční cože? komedie budiž tak možná pro 3 leté děti to i ten blbý Baby shark je vtipnější krimi ani omylem a horor ano , ale sledovat to ne, že by to bylo děsivé. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Ale naozaj toto nieje ani v modrých číslach. Proste toto už nieje scooby-doo. Daphne a Velma je tak pre vekový rozsah 10-15 rokov. Ostatní sa budete nudiť alebo film vypnete. A asi preto veľa používateľov hodnotilo odpadom alebo hviezdičkou. Ani jedna z herečiek nebola príliš dobrá. Krátka stopáž sa ale vydarila a na zabitie času postačilo. Ale inak hlúposť. 2* ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Hraný prequel ke Scooby-Doo. Stopáž hoďka něco, zápletka tak nějak klasicky šáhlá (mozky) a sexy záporák. Za mě překvapivě dost v poho (vzhledem k té černé barvě tady). ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Je to blbučké, ale pro odrostlejší děti ucházjící. koukají na větší ptákoviny. televizní vizuál, obsazení průměrné. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Prequel, sequel, mystery, ten musí jít z kola ven. Neškodná, neambiciózní, nemastná, neslaná, future záležitůstka, pro desetileté slečny a těhotné matky. Ruku na ducha, on v pointě žádný hraný Scooby-Doo doposavad neudělal žádnou velkou díru do světa…..i když například ten s Prinzem jr., Gellar, Lillardem a Cardellini se o to alespoň viditelně pokoušel. Tady je však na první dobrou vidět, že skupinka kolem Suzi Yoonessi nemá větší ambice, než zaplnit část nedělního rána ve Studiu Kamarád. No co už, viděli jsme, přežili jsme a že by jsme se vyloženě nudili se taky říct nedá. ()

Vabr odpad!

všechny recenze uživatele

Wtf. Tohle nemá se Scooby-Doo takřka nic společného. (Ne)podobnost je opět otřesná, jak vzhledově, tak i charakterově. Velma má v animáči a prvních dvou filmech takové to své charisma, ale tady sledujeme spíše její mrtvolu. Je strašně odtažitá a nesymptaická. Daphne by měla být správně taková ta hezká tvářička, která má různý fígle a umí se oblíkat. Ale tady to je spíš nějaký oteklý klon bez jakýchkoliv jejich typických schopností. Čerňošská Daphnina mám je opět "perla". Mohli by už tvůrci Scooby-Doo filmů přestat s tady tím vměšováním jiných ras, když Daphne je v animáči 100% běloška?? To že se poznali přes internet je taková ko*otina, wau tak určitě by se Daphne jen tak bavila s takovou šprtkou přes internet. Nelogičností je tady taková obrovitánská kupa, že to ani nemá cenu vypisovat, protože by se z tohoto komentáře stala slohovka. Jednu nelogičnost ale zmínit musím. To je prostě tak připitomělý, že by se ve školách TESTOVALY technologie!!! Bože, vždyť to by bylo ve skutečnosti tak nebezpečný! Ve školách se jednoduše nemají provádět žádné testy, maximálně tak na koronavirus. VYHODNOCENÍ: TOHLE PROSTĚ ANI NEPOČÍTÁM DO SCOOBY-DOO FILMŮ! ()

GameboyNES odpad!

všechny recenze uživatele

ultra sračka!!!!!! Předchozí SD filmy jsou vedle tohohle trapného průjmu umělecké díla. Zlatá Buffy polykačka upírů jako Daphne. Tahle poloopice bez špetky herectví fakt nefunguje. Proč Velmu hraje chlap? Kurva vždyť Linda Cardellini byla super mrdna. Jinak je to celé trapnější než celej kreslenej seriál dohromady! ()

mokki5 

všechny recenze uživatele

Tedy zatím žádný film ze Scoobyho světa nebyl žádný trhák ale vždy to byla přinejmenším zábava. Tohle byl mírně řečeno úlet bez nápadu a šťavy. A tak aspoň z nostalgie k původní partě jsem dneska přivřel oči ()

MoziMedve 

všechny recenze uživatele

Děj nulový, motivace postav bez logiky, herecké výkony slabé. Navíc je to pokus o moderní propagandu. Podíváte-li se na hodnocení na IMDB, je silně ambivalentní, buď to hodnotí lidi který film považují za slabotu nebo to hodnotí progresivní feminostky které tomu už jen z principu dají plný počet. Když už chtěli z jedné postavy udělat mulatku, proč ne daphne? Existují zrzavé mulatky? Je to geneticky vůbec možné. Ale jedna hvězda za to, že Daphne je hezká. No a vzhledem k tomu, že ji 22ti letá holčina se nemusím cítit blbě když se mi líbí 😅 ()

The.FleX 

všechny recenze uživatele

Daphne a Velma má originální a zajímavý příběh. Výběr herců i jejich výkon je uspokojivý. Prosím, nevšímejte si častého počtu hodnocení odpad, to je nesmysl. Je to průměrný, ale rozhodně koukatelný film, takže pokud se nudíte a nevíte na co se podívat, klidně si to pusťte. ()

Reklama

Reklama