Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Futurističtí roboti, bláznivé vychytávky a ti nejinteligentnější studenti se na škole Ridge Valley High vyskytují zcela běžně. Mezi ně nyní přibydou také chytrá a nadaná Daphne Blakeová (Sarah Jefferyová) a její nejlepší kamarádka z internetu, technicky zdatná hipsterka Velma Dinkleyová (Sarah Gilmanová). Ne všechno je ale na akademické půdě tak nevinné, jak se na první pohled zdá. Ty nejlepší žáky totiž začnou sužovat záhadná zmizení. Z kdysi veselých dětí překypujících energií se stávají jen prázdné figurky bez života. Dokáží se obě dospívající dívky setkat i ve skutečném životě a dodat si odvahy k tomu, aby překonaly svou vnitřní slabost a zachránily město před děsivou zkázou? Připravte se na příběh plný tajemna a napětí, který se odehrává v současném nebi všech mileniálů. (HBO Europe)

(více)

Recenze (22)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Ale naozaj toto nieje ani v modrých číslach. Proste toto už nieje scooby-doo. Daphne a Velma je tak pre vekový rozsah 10-15 rokov. Ostatní sa budete nudiť alebo film vypnete. A asi preto veľa používateľov hodnotilo odpadom alebo hviezdičkou. Ani jedna z herečiek nebola príliš dobrá. Krátka stopáž sa ale vydarila a na zabitie času postačilo. Ale inak hlúposť. 2* ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tak on je to opravdu hraný prequel ke Scooby-Doo. Já jsem si pořád říkala,co že je to za volovinu. No, nejsem asi pravou cílovou skupinou. Tou budou děcka kolem tří let věku, kteří si tenhle příběh užijí. Alespoň už vím, jak se holky seznámily. Možná, by to bylo lepší, kdyby to bylo animované. Více osolit a dokořenit. ()

Reklama

GameboyNES odpad!

všechny recenze uživatele

ultra sračka!!!!!! Předchozí SD filmy jsou vedle tohohle trapného průjmu umělecké díla. Zlatá Buffy polykačka upírů jako Daphne. Tahle poloopice bez špetky herectví fakt nefunguje. Proč Velmu hraje chlap? Kurva vždyť Linda Cardellini byla super mrdna. Jinak je to celé trapnější než celej kreslenej seriál dohromady! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Lituji dnešní děcka a omladinu. Musí furt čumět na všechny ty novodobé sračky, obohacené o komiksové hrdiny v „homo“ latexových oblečcích, všechno ta multi-kulti vyváženost, znehodnocování starých klasik…Ty vole tohle vidět jako vůbec první, v životě bych se na Scooby-Doo už nepodíval. Měl jsem to štěstí, že jsem vyrůstal v době, kdy se ještě točili solidní animované kousky (seriály) a kdy dávali děcka přednost čtení komiksů a knih, před běhám do kina na podobné sračky. Tohle nemělo pomalu ani hlavu ani patu, neskutečně trapné dialogy, triky i dementní scénář, který ještě okořenili o mulatku Daphne – minule zas udělali z Velmy asiatku…vracím se zpět k původnímu animovanému seriálu a na ty hrané filmy už z vysoka seru…Tohle nemohlo bavit ani 10-12 děcka, pro které to bylo viditelně cílené… ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně nepodařený film co vypadá jak nějaký sraz cosplayerek někde na youtube. Velma vypadá jak chlap s brýlemi a je nechutná už na pohled navíc není vůbec ani chytrá a nemá ani nápady vše vyloženě dedukuje na náhody a Daphne vypadá jak kdyby si  odskočila z nějakého srazu barbín a zatímco v animáku je spíše taková blbka tady je z ní novodobý Einstein  . Nefunguje zde ani humor jediné co je jako, že  vtipné je to jak ředitelka mluví s tím robotem a ten dron hanby jinak nic. 5 procent za herečku Daphne co hrála pak v Následnících. P.s žánry akční cože? komedie budiž tak možná pro 3 leté děti to i ten blbý Baby shark je vtipnější krimi ani omylem a horor ano , ale sledovat to ne, že by to bylo děsivé. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama