Reklama

Reklama

Nevinná krutost

(amatérský film)
Trailer

Obsahy(1)

Nevinná Krutost je smutný příběh ze světa podsvětí natočený podle skutečných událostí. Richard Kubiš je mladý kluk, který šetří každou korunu, bydlí v garsonce a nájem proplácí týden po termínu. I přesto, že mu podle něj, život do karet příliš nehraje se snaží být pozitivním a milujícím člověkem. Jednoho dne se dozví, že jeho matka, se kterou se už nějakou dobu nestýká, má leukemii. Podle doktorů jde ovšem o nový typ, který jde odstranit jen pomocí experimentální léčby, která stojí půl milionu korun a musí být proveden do tří týdnů. Richardovi se rozbíhá souboj s nezastavitelným časem. Zjišťuje, že legálně se k této sumě za tak krátkou dobu nikdy nedostane a proto se rozhodne jít za hranice svých možností. Požádá o půjčku mafiána Kverku, který ho zaplete do psích zápasů, aby vyhověl přání Radoslava Pravdy, člověka, kvůli kterému umírají desítky psů měsíčně a který je pořádá jen pro uspokojení vlastních sadistických potřeb a výdělku. Když Richard celou situaci vzdává, pomůže mu Lukáš Kovanda, muž, který dluží oběma zmiňovaným pánům a který znovu Richarda vrátí na závodní trať, na které už nejde o život jen Richardově matce. (ČSFD)

(více)

Recenze (4)

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Tak podle hodnocení nevím, asi jsem viděl nějaký jiný film... Pro mne z tohoto snímku přímo čiší až moc amatérismu, který mi nedovolí dát víc než jednu hvězdu za snahu. Ale lze pochopit, že Balda je hodně mladý a časem možná... ()

JohnDiFool odpad!

všechny recenze uživatele

Hmmm...ani trochu podozrivé... Takmer všetci užívatelia, čo tuná štedro nadelili 4 či 5 hviezd, majú zhodne po cca 200 hodnotení filmov (hranica na prejdenie testu znalostí a následnej možnosti posielania komentov...tam sa asi dačo zvrtlo či nedoplatilo). Poprosíme pár kamošov, poprípade spolutvorcov, nech mi zlepšia rating jasného Hrubého domáceho produktu? (SPOILER alert : je to sračka, páni a dámy). Nenápadné jak citrón za rohom. Zrejme treba zavolať "pár zfetovanejch negrů s kleštěma a letlampama pro pana domácího", aby mu znížili tep, alebo rating na nulu. ()

Reklama

Reklama