Reklama

Reklama

TY - Série 2

(série)
Trailer 2
USA, 2019, 8 h 13 min (Minutáž: 45–51 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Victoria Pedretti, Ambyr Childers, Jenna Ortega, James Scully, Robin Lord Taylor, Adwin Brown, Carmela Zumbado, Marielle Scott, Chris D'Elia (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Seznamte se! Tenhle neobyčejný chlapík je Will Bettelheim. Právě dorazil do LA a slíbil si, že si dá od vztahů pauzu. Jenže láska si tě prostě najde. Stejně jako vražda. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (54)

TomX2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nový začiatok, nová identita, nové prostredie, nové susedstvo, nová práca, nová vyhliadnutá "obeť". Rozjazd bol síce trošku slabší a chvíľu trvalo, než si nová hlavná hrdinka získala moje sympatie (oveľa viac ma zaujímala línia so susedmi, rovnako ako to bolo aj v predošlej sérii), ale stále sa mi to páčilo a Joe bol možno ešte viac rozporuplný, než obvykle a dokonca to aj chvíľu vyzeralo, že si prešiel nejakým väčším charakterovým vývojom. Kvôli jeho paranoji som mal dokonca v jednej chvíli dojem, že mu skutočne ruplo v hlave a bude vystrájať ešte viac, než sme boli zvyknutí. Občas som sa síce mierne nudil, ale zhruba od šiesteho dielu už na nudu nebol čas, pretože sa každému všetko začalo vymykať z rúk, každých niekoľko minút pribúdali nové a nové zvraty a posledné zhruba tri diely boli už len vyložene prekombinovanou zlátaninou. Takže ma to pochopiteľne dosť bavilo a som zvedavý, s čím tvorcovia prídu v ďalšej sérii. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série víc hraje na efekt a nejenže už jde zcela otevřeně v Dexterových stopách (jeho jméno dokonce padne), ale současně jakoby tvůrci TY chtěli napravit chyby nejoblíbenějšího vraha Ameriky, respektive jeho tvůrců, které nasekali v poslední sérii. Chybí tomu určitá příběhová čistota, jakou disponovala první část a po vzoru hollywoodských sequelů jde dvojka cestou "všeho je víc", takže je tu skoro v každé epizodě nějaký výrazný cliffhanger. Ale pořád to baví. A potvrdilo se, že seriál je tak silný, jak dobrého má Joe "romantického" přihrávače. Victoria Pedretti je jako druhá "ta pravá" fenomenální. ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Joe už není Joe. Beck už není vůbec a novej objekt se vybarvuje postupně, pozvolně a dostatečně. První série se za mne brala až moc vážně, zde se ta nadsázka jemně vrývala za nehty, ale znáte jak to je se špínou za nehty. Je potřeba jí odstranit. Zajetej vzorec vystavování zápletky, vlastně ani nezačně nudit, ale nešokuje. Naopak je jediným logickým vyústěním a je otázkou zda se mi líbí nebo ne. ()

Wbcko 

všechny recenze uživatele

První sezona se ještě dala, ale tohle byla fak neuvěřitelná slátanina. Postavy, které spolu mluví a chovají se, jako kdyby byly z jiné planety (nebo z Ameriky?) a děj kdy se může stát naprosto cokoli a kdykoli (nemyšleno v pozitivním slova smyslu). Dokoukáno opravdu jen ze setrvačnosti a pro přebytek volného času mezi svátky. ()

Henry007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sérii, která silně skončila, jsem se pokračování obával. Jenže tvůrci mě mile překvapili po všech stránkách. Druhá série má svižnější tempo než první, nenajdou se tu hluché díly a děj pádí kupředu. Dalším velkým pozitivem jsou vedlejší postavy: v této sérii jsou sympatické, lze jim fandit a obávat se o jejich životy, což u první série a skupině namyšlených bohatých slepiček neplatilo. Překvapivě i prostřední LA funguje lépe než NY. Teplé podnebí města, oranžové filtry, palmy a horké večery dokreslují téměř až opojnou atmosféru druhé série. Negativa bych našel jen dvě: postava Candice je nezajímavá, nesympatická, možná i špatně zahraná a nemá takový dopad na osudy hrdinů, jaký by postava s tak silnou backstory měla mít. Druhé negativum je finále, které i přes jeden zásadní zvrat bylo plné klišé a nemělo takovou sílu jako u první série. Teď nezbývá jen doufat, že tvůrci ve třetí sérii kvalitně na příběh navážou a mají k osudům postav stále co říct. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • V čase 11:33, když si Joe (Penn Badgley) prohlíží seznamku, tak dívka jménem Morgan drží v ruce půllitr s logem českého pivovaru Svijany. (starblade)
  • Keď ide Joe za Rúfusom, môžme vidieť v pozadí na stene plagát k filmu To (2017). (EvilMatus)

Reklama

Reklama