Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Okouzlující první setkání se brzy změní na nebezpečnou záležitost, když se manažer knihkupectví Joe silně zamiluje do studentky Beck. (Netflix)

Recenze (14)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když ji miluješ, není co řešit. Vlastně i Kofola kdysi vznikla „kvůli“ nedostupnosti konkurenčních nápojů v popředí s Coca-Colou. A co je nedostupné, to je manažer knihkupectví Joe ochotný prolomit. „Hned bych si o ní šel všechno vygooglit. Znáš celý její jméno!“ – „To je dost agresivní!“ reaguje na kolegu v práci. Jenže chyba lávky. Kdyby jen google. Navíc začínající spisovatelka chce být viděna i slyšena. Jenže jestli ona nebude tak trochu koketka. S prosíkem přijde „kamarád“ Benji, který něco posral, a jelikož se neudělala, tak nezabodoval ani napodruhé. Holt musí chlapec okusit obří terárium. A naše naivní blondýnka musí spadnout do kolejiště. Solidní rozjezd. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// HBO udělala z incestu cool věc k diskuzi, Showtime zase ze sériového vraha děsně sympatického chlapíka se srdcem na správném místě, nyní je na řadě stanice Life (a čerstvě Netflix), aby proměnili vášnivého stalkera v boyfrienda roku. A za mě říkám - líp k tomu vykročit snad ani nešlo. Hlavní dvojice rozkošná, scénář je takovej dospělejší, temnější Riverdale, děj pochopitelně soustředěnější, na úvod zkrátka všechno sedí jak má. Tak snad ten zbytek nezklame. 9/10 ()

AdamSlavik 

všechny recenze uživatele

Skvělý pilotní díl, který perfektně uvádí o čem ten seriál bude... Herecký casting je skvělý hlavně Penn Badgley v hlavní roli psychopatského stalkera, zatím to hraje velmi realisticky. A je působivý jak se tento herec probojoval ze seriálu Goosip girl do netflixovského seriálu You. Dějově co se týče, tak to na mě ani nepůsobilo nějak přeplněný... To vůbec... Zkrátka ideální start. Hudba je taky zajímavá, atmosféru to má vynikající a ani trošku jsem se nenudil, scénář je taky velmi úchvatný... Zralý aspoň na cenu EMY nebo Zlatý glóbus. Těším se na další díl. ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot, jak má být - pobaví a přiměje sledovat dál. Většina diváků na něj bude koukat s tím, že vědí, že se z hlavního hrdiny vyklube stalker, takže pilot jde proti očekáváním a stalker je nečekaně sympatický a dobrácký a až do konce pilotu visí ve vzduchu otázka, jestli je vůbec nebezpečný - a pokud ano, tak jak moc. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Epizóda je venovaná pamiatke Nicka Gereffiho. (EvilMatus)

Reklama

Reklama