Reklama

Reklama

TY - Série 1 (2018) (série)


Poslední fajn kluk v New Yorku (S01E02)

(epizoda)
  • USA The Last Nice Guy In New York

VOD (1)

Obsahy(1)

Beck řeší nevítané návrhy svého poradce a vezme Joea na večírek lepší společnosti k Peach. Joe se snaží vyjasnit záležitosti s Benjim. (Netflix)

Recenze (8)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mazaný manažer newyorského knihkupectví Joe a jeho cíl: srdce krásné začínající spisovatelky Beck. Přítel internet mu dal řadu indicií. Beck chce k jinému garantovi, protože ten první slizoun si mnohé vysvětlil po svém. Vlastní názory má i její nafrněná kamarádka, ke které Beck vezme Joea na večírek. Právě kamarádka Peach bude další překážkou. Joe ale nejprve musí vyřešit tu, kterou má ve sklepě pod knihkupectvím. Snad pomůže latté s dvěma lžícemi arašídového oleje. I pomocí vnitřních satirických monologů hlavní postavy to má zatím spád, ale obávám se, zda nesklouzneme spíš řekněme k „teenagerovské zábavě“, kdy budou v popředí velké náhody a štěstí hlavního hrdiny. A ten počet dílů (10) mě s ohledem na potenciál taky docela děsí. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mozna jeste lepsi, nez byl 1.dil. Vyvoj psychologickych vztahu mezi postavami, nejsympatictejsi mi prijde maly kluk od vedle a Joe. Taky rozvinuti zivota Beck a naznak Joeovy minulosti, ke ktere se snad jeste dostaneme, konkretne k zahadnemu zmizeni jeho expritelkyne. Hodne chytlavy serial, udrzuje urcite skryté tajemno a divak nevi, co cekat. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná psychárna se skvělou ústřední dvojicí, která hraje tak přesvědčivě, abyste jí z jedné strany fandili jako spřízněným duším a aby vám na druhou stranu kvůli tématu celého seriálu vůbec nešla spojit dohromady. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc se mi nechce věřit, že systematický Joe někoho vláká do léčky, dá mu pořádně po palici kladívkem a až teprve potom zjišťuje, že vlastně neví co dál. No jo... o čem by to pak bylo že. A já si říkám... no vážně... o čem to bude? Asi nejzajímavější by mi přišlo, kdyby se ukázalo, že Beck vlastně ví a je ještě větší magor než Joe a využije Joea k tomu, vyšplhat se po společenském žebříčku kapku výš. :D Jen uvažuju. Btw: Kdo by to byl řekl, že ze slizouna z prvního dílu se ve druhém vyklube zajímavá postava. SPOILER!! A v dalším díle bude překvapeně zjišťovat, že se musí zbavit mrtvoly? ()

Royaldell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dospěla jsem k závěru, že mě to nebaví. Nesedí mi Penn v hlavní roli, Shay Mitchell je vysloveně neherečka a naposledy jsem ji tolerovala v Pretty little liars, a celkově je to science fiction, i když se tvůrci snaží dokázat přesný opak. ()

Reklama

Reklama