Reklama

Reklama

TY - Série 3

(série)
Trailer
USA, 2021, 8 h 13 min (Minutáž: 43–58 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Love a Joe se vzali, mají dítě a na prestižní adrese ve čtvrti Madre Linda se snaží žít normální život. Jenže zvyk je železná košile. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najhorší prepad seriálu, aký som kedy zažil. Čo iné sa od Nerflixu dá čakať. Zo špičkového stalkerského seriálu sme sa dostali k polyamorizmu, manželským hádkam a trápnemu záveru. Kde sa podel duch prvých dvoch sérií? Kde bol poriadny voyeurizmus? Prečo sme vražednú stránku zatienili bezbrehou sexualitou typu každý s každým? Prvé dve série sú špičkou, tretia séria hanbou. ()

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Zatímco první řada se držela v mezích uvěřitelnosti, druhá řada kolem té hranice docela umně tančila. Párkrát ji sice přešlápla, ale ještě se to dalo tolerovat. No a třetí řada už je dost daleko za ní. Zejména ve finálních dílech se dějí situace extrémně hloupé a přehnané. Scénář to tak chce, tak to tak prostě bude. A ve všem tom dění překáží Joeovo dítě tak moc, že ho na konci řady radši dají pryč. Pořád to ale většinu času baví a má to skvělou Victoriu Pedretti, takže 3*. Dokáže se YOU v další sérii aspoň trochu uklidnit? ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Lol. Jako nic tuhle řadu nevystihuje víc než tyhle tři písmenka. Jsem rád, že třetí série byla jiná, předvídatelná jako blázen, to na tom bylo ale zároveň paradoxně i nejvíc sexy. Vědomí, že se něco blíží, a vy to zároveň chcete vidět, a zároveň tak trochu nechcete. You se stále drží ve sféře Dextera pro diváky odrostlé na Gossip Girl, pořád je to primárně guilty pleasure, dokud ale budou tvůrci zvládat udržovat tenhle formát akorát tak svěží, aby se to nestalo repetitivní, budu spoko. 7/10 P.S. víc lásky pro Victoriu Pedretti. ()

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dva díly jsou jak z mého života. Výborná kritika současně nuklear familly. Zápletka je uspokojivá, i když místy drhne a scénaristické berličky jsou sice díky všemu ostatnímu atraktivní, ale i prkouknutelné a vlastně na tak chytrostí se rádo připomínající dílo, i dost naivní. Laťka nepřekonána a úrověň udržena. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série you je doslova o lásce, kvůli které by člověk zabíjel, aneb co se stane, když se dva labilní psychopati přestěhují do poklidného předměstí. Byl jsem trochu skeptický, jestli bude mít i třetí řada co nabídnout, ale nakonec se dost povedla a rozhodně je to jeden z těch seriálů, které člověk nebude mít problém sjet za jeden den a který neztrácí pozornost ani v jednom jediném dílu. První polovina je výborná, načež další 2 díly jsou takové zpomalující retardéry, u kterých jsem se bál, ať seriál nesklouzne do stereotypu řešícího jen sex, hádky a vztah hlavní dvojice, ale hned poté naštěstí přišlo závěrečné vyvrcholení, které nebralo ohled téměř na nikoho a šikovně podtrhlo šílenost hlavní dvojky. Body count slušný, příběh poutavý a zábavný a závěr nečekaný - snad jediné, co mi zde nesedlo, byla celá linka s Marianne, ale jinak jsem spokojený víc než dost. Zajímá mě, co přinese další série, no jen aby to už nebylo recyklování stejné věci dokola. Nezbývá, než doufat. ()

Galerie (101)

Reklama

Reklama