TY - Série 3 (2021) (série)
VOD (1)
Po překvapení na porodním sále se čerstvý táta Joe neúspěšně snaží sblížit se synkem. Nemá přitom ale problém sledovat nový objekt zájmu. (Netflix)
joe a love se nikdy nepouci… 🪓 prijemne me taky prekvapila hudba od blakea neelyho, ktery skladal i pro muj dalsi oblibeny serial (the mentalist, r. 2008). ()
První řada byla kdysi bleskem z čistých nebes a bavila mě od začátku do konce, aby mě druhá v mnoha pasážích až přímo iritovala. Přesně z toho důvodu jsem se té třetí oprávněně bál, zároveň se na ni ale těšil a teď můžu říct, že právem. Sice mi konec epizody zazdil naděje na fakt poutavou sérii, uvidíme ovšem, co všecko mám ještě před sebou. ()
/// Z konce druhé řady jsem měl pocit, že Joeovi už vlastně nepůjde fandit a že dál půjde jen o slátaninu. První díl třetí řady byl ale zábavný, hravý, a tak akorát přehnaný. Jsem zvědavý co bude dál. ()
Jo, ta manželská poradna bude asi třeba. Ti dva se k sobě hodí jak....jeden šílenější jak druhý. Předměstí na které se přestěhovali nezůstalo klidné dlouho. ()
Rozjezd třetí řady je solidní, začíná lépe než druhá a jsem zvědavý jaký směrem se tato série vydá. ()