Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po okolí se začnou šířit zprávy o nedávné vraždě. Joe se už těší na společnou budoucnost s Marienne, jenže Love rozpoutá hotové peklo. (Netflix)

Recenze (8)

jigsaw44 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledný diel bol napínavý. Joe pomohol Theovi do nemocnice. Love chcela zabiť Joea, dala na nož paralizujúcu látku (ktorou v predchádzajúcej sérii zabila svojho hluchého muža), a toho nožu sa Joe dotkol, lenze on je vynaliezavý a tak bral protilátky, takže to nemalo pre neho až taký veľký účinok. Potom chcela zabit tú černošku, ale jej malá dcera jej v tom zabránila, lebo chcela íst na hajzel. Hoši, pozor, čo si vaša stará pestuje na dvorku za rastlinky a či sa z toho dá urobiť jed. Nakoniec dal Joe vačšie množstvo tej paralizujúcej látky Love a tá zdochla, podpálil dom, odsekol si malíček na nohe (aby to vyzeralo, že tiež zhorel v dome) dal Henryho tým gayom, vykašlal sa tým pádom na černošku, zmenil si identitu a odišiel do Paríža. Ten pár, ktorý je zatvorený dole v sklenenej kocke nájdu klúč a dostanú sa odtiaľ. (Kvoli tomuto dielu asi zájdem do kina na nový Halloween, v ktorom zrejme Michael zabije toho otravného 19ročného nesympatického, drzého, debilného suseda, pretože v tomto seriáli neskapal.) ()

Reklama

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

What is Love? Oh baby, don't hurt me. Don't hurt me. No more…Úúú. Parádní jízda. Z toho jak si ta psychopatka brousila nůž šel mráz po zádech. Joe je ale kulišák, a vytasil své mocné zbraně. Rostlinky ze zahrádky mohou být nebezpečné. Přehnané, ale dobře vymyšlené. Už nebudu kafrat. Poslední dva díly stály za to i přesto, že tato série byla (pro mě) jednoznačně tou nejslabší. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama