Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Recenze uživatele Lachtaan k tomuto seriálu (4)

Série 1 (2018) (S01) 

Ještě před nedávnem hodně nenápadný seriál, u něhož už ani nedokážu říct, co mě k němu vlastně přivedlo. Nicměně za rozhodnutí jej zkusit nyní sám sobě líbám nohy, protože tak intezivní seriálový zážitek jsem už nějaký čas nezažil. Penn Badgley byl pro mě až doposud zcela neznámou osobností, role Joea se ale zhostil tak přesvědčivě, že k sobě prakticky už nepotřebuje žádné další silné postavy. Elizabeth Lail znám již z OUAT i loňského hororu Countdown a musím přiznat, že až do YOU se mi i dost líbila. Tady si ale střihla tak šíleně nepříjemný charakter, že jsem pro ni nedokázal cítit vůbec žádnou lítost. Naštěstí se tu ale mihla Peach, která se zasloužila o ty vůbec nejlepší momenty série. [viděno na Netflixu] ()

Série 2 (2019) (S02) 

Nedokážu říct, jestli mě víc iritovala postava Beck nebo Love, z vizuálního hlediska byla ale přeci jen přitažlivější Elisabeth Lail a kolem jejího příběhu se hlavně motaly mnou tak oblíbení záporáci jako byla Peach. Ve druhé řadě se zpočátku tvůrci vydali hodně obdobným směrem, aby se po několika dílech přeci jen ubrali trochu jinak a finálním rozuzlením seriál dost možná absolutně změnili. Já si YOU ale natolik zamiloval, že se těším i na tu příchozí třetí řadu. Nikdo nedokáže tušit, co se bude Joeovi v hlavně honit tentokrát. [viděno na Netflixu] ()

Série 3 (2021) (S03) 

Po pro mě nepříliš poutavé druhé sezóně jsem se letos silně bál, co nám tvůrci nadělí v pokračování, zejména z důvodu toho, že se vrací mnou neoblíbená postava Love. Ovšem tak, jak jsem ji odsuzoval v jejích začátcích, tak přesně tady mi začala dost bavit a vedle ní se až na výjimky (Cherry) v nové řadě objevil dostatek sympatických postav, které ve velkém zastínily ty otravné ze série 2. Závěr třetí řady je možná už trochu fantasmagorický, staví ale pevnou půdu pro oznámené pokračování a zároveň by mohl sloužit jako hezká tečka za celým příběhem, kdyby se náhodou Joe už nevrátil. [viděno na Netflixu] ()

Série 4 (2023) (S04) 

Joeova transformace v Jonathana a emigrace z USA do Anglie se mi zpočátku série strefila do noty, já se okamžitě ponořil do noblesních reálií Londýna a začal se bavit množstvím karikaturních postav smetánky evropské metropole. To skvěle fungovalo až do midseason finale, po jehož překlenutí tvůrcům vyloženě jeblo, museli se absolutně na sílu vrátit do již okoukaných kolejí a odmetli poslední sílu svěžího větru, co nastolili v prvních 5 epizodách. Po tom překombinovaném konci jsem rád, že se Joe vrátí naposledy. Už jsem totiž fakt přehlcen. Čtyřka jen kvůli prvním epesním dílům. [viděno na Netflixu] ()

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama