Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 2
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (177)

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Slušný seriál o stalkovaní so sympatickými hercami, ktorý je navyše zaujímavo natočený. Scény kde Joe vystupuje ako rozprávač, sú to čo ťahá celý seriál dopredu. Negatívum vidím len v poslednej časti prvej série, ktorá je veľmi predvídateľná. 1. Séria 75%. AKTUALIZOVANE: 2. Séria začína tam kde prvá končí. Joe začína nový život pod iným menom v novom meste. Do cesty sa mu pripletie krásna Love a láska a problémy môžu začať. Ako čítam komentáre, tak väčšine sa páči práve táto druhá séria. Nemôžem napísať, že je zlá, ale vo viacerých smeroch mi prišla prvá séria lepšia a originálnejšia. Stále to má však niečo do seba Joe je proste Joe ako ho máme radi a v poslednej epizóde má zase táto séria navrch, takže stále to vidím na dobrých 70%. Skôr začínam pochybovať či si moje komentáre vôbec niekto číta :-) Teším sa na 3. sériu, ktorá má vyjsť v 4. kvartáli tohto roku. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Docela pecka. 1. série má draw, napětí, průměrné dialogy, děj až na pár hluchých míst skvěle graduje. Druhá série o poznání slabší, zbytečně zamotaná. I tak slušné. Příběh jak magor na magorku trefil není marný nádad. Hlaví hrdina docela sympatický psychopat. Hlavní hrdinka první série dostala, co si zasloužila. Byla to děsná kráva.  Třetí série, kyž si báječnou sociopatku vezme báječnej psychopat, tak báječnej život, plný báječných mrtvol a útrap. Celej den poklízejí mrtvoly a šijou na sebe úklady. Třetí ředa dost utahaná, závěr více než slušný. ()

Reklama

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení se pohybuje někde mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami. Zatímco v polovině série jsem měla pocit, že tomu tak trochu dochází šťáva, samotné finále sezóny mě potěšilo. Ani tak z toho ale nejsem úplně odvařená, protože mi to místy přišlo až příliš přepálené. Penn Badgley se s rolí psychicky narušeného Joea sžil velmi komplexně. V první chvíli jsem totiž viděla sympatického, charismatického prodavače v knihkupectví, jehož úsměv je tak trochu roztomilý a tak trochu sexy. Na konci jsem přemýšlela, jak mi sakra ten slizoun mohl připadal pohledný? A to je správně, to je důkaz, že svou roli zahrál kvalitně. Beck mi pila krev a bylo mi trochu smutno z představy, že by tak hloupá holka existovala. Celý tenhle stalkerský námět byl přizpůsoben dnešní době, což je jedině dobře, protože si kromě jiného uvědomíme i chatrnost sociálních sítí. Ale něco tomu chybělo. Něco, co by mě přimělo vrhnout se s chutí do druhé série... ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dexter bez krvy a premyslenosti. Dexter pre puberťáčky. Dexter, ktorý totálne ignoruje princíp pravdepodobnosti. Beck kandiduje na jednu z najviac nesympatických, stupidných a otravných postáv v histórii TV. Vďaka nej musíte absolvovať desiatky nelogických rozhovorov. Neviem aký zámer tvorcovia mali, ale Joey mal moje sympatie. Teda sympatie v tom smere, aby všetky tie p*če na čele s Beck sejmul. Druhú sériu naozaj riskovať nebudem. To by som musel byť rovnako vypatlaný ako Beck. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1.série - 80 %  Další Dexter se nekoná, ale je pravdou, že Joe je mu v patách. Alespoň, co se týče první poloviny série. Pak přijdou na řadu díly, které jsou spíše romantické, než-li thrillerové. Samotné finále to ale naštěstí vše zpraví. Jo, i my diváci u tohoto počinu chytneme závislost. 2.série - 60 % O poznání menší hype, než který jsem díky první sérii získal, přesto si to drží kvalitku a nové postavy zabaví. 3. série - 80 % Levnější varianta Dextera s manželkou se celkem povedla a příběh fakt dokáže zaháčkovat. 4. série - 70 % První polovina připomínající novodobý příběh od Agathy Christie zněla dobře. Dokonce i zvrat uprostřed série mě překvapil, což se ne vždy stane, ale druhá polovina řady už spadla do nudného průměru, jenž mě neoslnilo. ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • 14 z 15 skladieb v soundtracku začína v druhej sérii slovom Love. (EvilMatus)
  • V epizodě zazní píseň „Heartstruck“ od Hamiltona Leithausera feat. Angel Olsen. (Duoscop)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama