Reklama

Reklama

TY - Série 1

(série)
Trailer 2
USA, 2018, 7 h 22 min (Minutáž: 42–48 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Brilantní manažer knihkupectví posedlý nadějnou spisovatelkou začíná nenápadně a strategicky likvidovat všechny překážky, které mezi nimi stojí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (60)

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stalkerská romance gone wrong. Skvělá scenáristická i herecká hra se zápornou postavou ukázanou tak lidsky, že ji nejde nemít rád, přestože divák často je nucen přehodnocovat své postoje. Elizabeth Lail je nádherná a neuvěřitelně sympatická, Penn Badgley ji úžasně doplňuje vyváženým podáním magora a skvělého přítele. (nejlepší epizoda - Living with the enemy) ()

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Seriál, ve kterém nejspíš budete fandit narušené osobě. První řada YOU má dobře vykreslené charaktery, překvapivé zvraty a taky dějovou linku o Candace, kterou budete chtít odkrýt. Je proto škoda, že si seriál neohlídal víc to, že Joeovi spoustu věcí strašně snadno projde. Ať už jde jen o odposlechy telefonního hovoru z druhé strany silnice (v New Yorku!) nebo o první smrt, která potom nikoho nezajímá. První řada se oproti dalším také drží alespoň trochu při zemi, takže pokud vám dění přijde přehnané už tady, nemá moc smysl koukat dál. ()

Reklama

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako v knížce to Joeovi všechno vychází až příliš jednoduše. Jenomže stejně jako v knížce děj fantasticky šlape, social media stalking je nesmírně zábavnej a vy hltáte každej Joeův monolog, co si kvalitou nezadá s těma nejlepšíma momentama z Dextera. Pátou hvězdičku tu vybarvuje Penn Badgley. Díky němu je seriálovej Joe Goldberg v sympatiích o kilák před tím knižním. Beckalicious! 🍏 ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh psychopata, který je v očích diváka celkem dobrák, ale ve skutečnosti se umí proměnit ve zvíře. Zrovna jsem viděl všechny řady Dextera a tak myšlenka je dost podobná, ale přitom jsou to dva naprosto odlišné seriály. Dexter neměl emoce, naopak Joe je zamilovaný až po uši a svou lásku neumí kočírovat a snaží se pomáhat lidem okolo sebe. Pokud mu ale někdo nepadne do oka a cítí hrozbu, začíná teprve to pravé ořechové. Děj v této sérii není špatný, napětí nechybí a velký klad je způsob vyprávění, divák se snadněji dostane do děje. Můžete si udělat představu, jak je v dnešní době snadné někoho dohledat přes sociální sítě a co vše hrozí, pokud si člověk své důležité údaje nehlídá. První série má své mouchy, ale rozhodně jako náběh do druhé, naprosto dostačující. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Joeovi vidím od počátku  naprosto dokonalou směsku hnusu a manipulace a v tomto smyslu musím pochválit i český dabing, protože už jen tón hlasu mě neskonale iritoval, takže jsem jednotlivé díly sledovala jen s velkým sebezapřením. Proto nechápu, kde tolik komentátorů vzalo přesvědčení, že krom stalkingu je Joe vlastně dobrácký a sympatický. Popravdě jsem měla problém se na to hodňoučké monstrum vůbec dodívat, byť jako studie sociopata to vůbec není špatné (pozor! nezaměňovat s uvěřitelností a logikou scénáře, protože po této stránce je seriál naprostým debaklem) ()

Galerie (169)

Zajímavosti (6)

  • Pět epizod první série byl zrežírováno ženami a pět muži, aby byl v seriálu vybalancován mužský a ženský pohled na věc. (hansel97)
  • Epizóda je venovaná pamiatke Nicka Gereffiho. (EvilMatus)

Reklama

Reklama