Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 1
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Recenze uživatele TheEvilTwin k tomuto seriálu (9)

TY (2018) 

Druhá série se nesla ve stejném duchu jako první, jiná byla hlavně v postavách a trochu zamotanějším ději, ale jinak jela skoro ve stejné šabloně jako jednička, což je možná trochu škoda. Od půlky a ke konci série ale nabírá neskutečné tempo, sází jeden zvrat za druhým a ukazuje se, že všechno je jinak, než původě vypadalo. Nakonec překvapivě povedená a možná o něco lepší , než první série, což se často nestává. ()

Pilotní díl (2018) (S01E01) 

Super pilot, hodně napínavý a vyvážená tajemná atmosféra, kdo je vlastně zač typek a jak to půjde asi dál ()

Poslední fajn kluk v New Yorku (2018) (S01E02) 

Mozna jeste lepsi, nez byl 1.dil. Vyvoj psychologickych vztahu mezi postavami, nejsympatictejsi mi prijde maly kluk od vedle a Joe. Taky rozvinuti zivota Beck a naznak Joeovy minulosti, ke ktere se snad jeste dostaneme, konkretne k zahadnemu zmizeni jeho expritelkyne. Hodne chytlavy serial, udrzuje urcite skryté tajemno a divak nevi, co cekat. ()

Kapitán (2018) (S01E04) 

Slabší díl, kde se toho moc nestalo, ale vysvětluje se Beckyin život, ale pořád super ()

Život s nepřítelem (2018) (S01E05) 

Hodně dobrý, konečně dost akce a už to není jenom chození okolo, konec dost navnazuje na další díl, tak snad bude stejně dobrý. ()

Candace (2018) (S01E09) 

Serial se blizi ke konci a tohle byl zatim jednoznacne nejlepsi, nejnapinavější a nejdrsnější díl, kde se konečně odkrývá minulost Joea a Candace a konec dílu absolutní pecka :D :O ()

Modrovousův zámek (2018) (S01E10) 

Jsem zvědavy, co prinese 2. serie. Ukonceni nebylo spatné, ale ani zas tak super, abych dal 5 hvězd, ale bylo to dost dobré Škoda. ()

Série 3 (2021) (S03) 

Třetí série you je doslova o lásce, kvůli které by člověk zabíjel, aneb co se stane, když se dva labilní psychopati přestěhují do poklidného předměstí. Byl jsem trochu skeptický, jestli bude mít i třetí řada co nabídnout, ale nakonec se dost povedla a rozhodně je to jeden z těch seriálů, které člověk nebude mít problém sjet za jeden den a který neztrácí pozornost ani v jednom jediném dílu. První polovina je výborná, načež další 2 díly jsou takové zpomalující retardéry, u kterých jsem se bál, ať seriál nesklouzne do stereotypu řešícího jen sex, hádky a vztah hlavní dvojice, ale hned poté naštěstí přišlo závěrečné vyvrcholení, které nebralo ohled téměř na nikoho a šikovně podtrhlo šílenost hlavní dvojky. Body count slušný, příběh poutavý a zábavný a závěr nečekaný - snad jediné, co mi zde nesedlo, byla celá linka s Marianne, ale jinak jsem spokojený víc než dost. Zajímá mě, co přinese další série, no jen aby to už nebylo recyklování stejné věci dokola. Nezbývá, než doufat. ()

Série 4 (2023) (S04) 

4. série You je dokonalý příklad, jak lze pohřbít neskutečně slibně rozjetý seriál, který ve všech třech sériích dával konvenčním seriálům pořádně na prdel, držel si neustálé tempo, napětí, sakra zábavné postavy i velkou dávku překvapivosti, zvratů a pořádných cliffhangerů. Se začátkem čtvrté série se ale vše mění a původní záměr You otáčí o 180 stupňů a vydává se diametrálně odlišným směrem, než by měl a než bychom všichni očekávali a chtěli. V první polovině se Joe vžil do detektivek Agathy Christie a řeší záhadné vraždy a ve druhé jde už celý seriál do sraček a ukončuje se tím nejhorším, nejméně záživným a nejvíce zkratkovitým způsobem. Bez invence, bez zábavnosti a v kontrastu s desítkami hodin seriálu předtím je tohle ukončení jako pěst na oko, která zde vůbec nesedí a jakoby byla vystřižena z úplně jiného díla. Smutné, nudné a degradující zakončení. Zanechat po třech řadách top seriálu za poslední roky v puse takhle hořkou pachuť a zničit tím snažení posledních pěti let, to chce sakra velký talent... ()

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama