Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jarin (Lukáš Příkazký) přijíždí do Prahy za svým strejdou (Leoš Noha), který mu zajistil místo u sebe ve firmě jako taxikář. Postupně mu vše vysvětlí a už jen zbývá odstranit botičku a čekat na prvního zákazníka. (SONY_)

Recenze (9)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Taxíkem jsem nikdy nejel a nikdy asi nepojedu, ale tenhle serial mě baví. Dobře napsané a zahrané trio taxikářů pobaví. Po 4 dílech zatím paráda. Jo a hudební motiv je správně ujetý! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu hodně „opatrný“ rozjezd. Jak vidím tak si Lupen a Noha hodili takovou zahřívačku před RAPLEM potažmo MOSTEM a vnořili se do víru pražských taxikářů. Já taxíkem skoro nejezdím a už vůbec ne ve velkých městech. A kór v zasraný Praze. Co se kvality příběhu týče, tak ta byla nic moc – spíš jen takové seznamování a pár taxikářských výrazů pro přehled. Nechci ale nad tím lámat hůl, třeba se to ještě rozjede…50% ()

Oliwander 

všechny recenze uživatele

Jasný důkaz toho, že to není o hercích, ale o scénáři a režii. Nápad super, který by mohl být zpracován skvělě, ale tohle je nuda. Není to vtipný a vlastně ani pěkný. Jen žasnu nad tím, co profesionální produkce dokáže pustit do světa. V prvním díle je v jednom záběru vidět mikrofon, což je chyba v první řadě kameramana a v druhé pak editora, který si toho při střihu nevšiml. Produkci bych poradil, ať se soustředí více na kvalitu obsahu a provedení. Takhle to dopadá, když všechny peníze nacpeš "kvalitním" hercům se jmény a pak to ošidíš jinde. Původně jsem chtel komentář ukončit po druhém souvětí slovem "nuda", ale tohle je fakt něco příšerného... ()

Reklama

Reklama