Reklama

Reklama

Epizody(9)

Obsahy(1)

Komediální seriál z taxikářského prostředí s příznačným názvem Štafl, ve kterém se představí v hlavních rolích Leoš Noha, Lukáš Příkazký a David Novotný. Devítidílný zábavný cyklus si vůči nekalým praktikám některých taxikářů nebere servítky. Jednotlivé epizody jsou inspirovány autentickými zážitky. Příběh dobráka Jarina (Lukáš Příkazký), který přijel do Prahy z venkova, aby splatil dluh za zničený traktor, nabírá na obrátkách poté, co si ho vezme do parády strýc Pepe (Leoš Noha), známé pražské taxikářské eso. Ústřední dvojici doplní kamarád Milda (David Novotný) a čestný policista Karlíček (Jiří Ployhar ml.). (Stream.cz)

(více)

Recenze (17)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Štafl si utahuje z toho, co půlku národa sere a chvílemi to dělá dobře. Chvílemi rozuměj momenty, kde se neserou do Slavie. V tu chvíli chápu, proč v něm hraje Leoš Noha a David Novotný. Ti to totiž ani jinak neumí. Na druhou stranu právě oni dva jsou to nejlepší z celého seriálu. Škoda, že pointa byla nulová, jinak to byl fajn relax. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pár častí úplne nevyšlo, ale na druhej strane niektoré skeče vyšli super a hlavne sa mi páčilo, ako sa do toho opreli nielen vulgárnosťou v akceptovateľnej miere, ale aj politicky nekorektne a tak o slová ako buzerant či cigoš nebola núdza. Kto vie, kedy začnú u nás pri programoch podobného charakteru vyskakovať mimovládky, ale zatiaľ sa našťastie ešte držíme. Obsadenie nad mieru dobré, také zmes blbcov a buranov. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stream.cz se chtěl taky „vyprsit“ s nějakým tím pořádným a kule-rvoucím seriálem, kde se pro nadávky nejde daleko a taxikáři byli jasná volba. Tahle sorta totiž ráda oškubává zákazníky, co si budeme nalhávat a v Praze bych do taxíku nevlezl ani náhodou. To už se na to letiště (páč to je tak jediné, co mě na Praze zajímá) dostanu raději metrem a busem. Ještě že tu hrál Leoš Noha, protože jinak by byla kvalita tohoto projektu ještě slabší než průměrná. Lukáš Příkazký coby Jarin se moc nevytáhl, byl z té trojice nejslabší a David Novotný moc prostoru nedostával. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Docela promarněný potenciál. Obsazení celkem funguje, ale ten scénář je často dost průměrný, na některé díly se koukalo dobře, jiné byly prázdné. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Vdecne tema taxikaru nebylo v serialu vyuzito na plno. Dejove nic moc, v kazde epizode se ale najde nejaky vtipny moment a Leos Noha je opev vyborny. Vlastne muzu rict, ze jsem se tesil na kazdy novy dil. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Taxíkem nejezdím, takže nemohu určit, do jaké míry to je přepálené, a jak moc se to zakládá na realitě. Každopádně jsem dokázal posoudit, že většina dílů moc nepobaví. Jako jediný trvalý klad lze uvést návykovou znělku hrající při jízdě taxíkem po mapě. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Taxi jsem využil jen jednou v Olomouci, co nám zařídil kamarád, takže téma jde trochu okolo mě. O to víc jsme se asi bavil a beru to vše jako nadsázku. Herecky fajn, epizody slušné, ta se značkou asi nejlepší. Klidně bych snesl i další epizody. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jo, asi takhle si to nějak si plus mínus představuju. Je všední večer, vypadá to že do půl hodiny navštívím království snů, takže to nemá cenu se pouštět do nějakého celovečeráku, v televizi „Růžovka“ versus Soukup versus desáté opakování „Teorie“….nastává čas internetových televizí. Když internetový seriál, tak asi takto: zbytečně nezdržující, i přes svou délku mající jakýsi děj, v rámci možností zábavné. Ano, stále stejný Noha. Ano, Novotný bez potřebného prostoru. Ano, Příkazký působí neotrkaně. Ale jak říkám, na usnutí značka ideál. ()

Aleix 

všechny recenze uživatele

První tři díly byly fajn ,ale pak se jaksi vytratil vtip a došly taxikářský nápady. Pražácká elementární inteligence začne brzo nudit. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nevtipný, naštěstí krátký seriál. Je tu možná pár vtípků, který sednou, ale Monte Karlo bylo minimálně o 2 levely výš. Nápad to byl asi dobrý a spoustu věcí, který nás těhlech zlodějích se*e tu je, ale všechno ve finále zmizí do ztracena. ()

SONY_ 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější a nejlepší postavou, i když také ne vždy, byl pro mě Leoš Noha. Já se nejvíce zasmál, když taxikáři hájili svá parkovací místa před zákazem zastavení nebo když měl Leoš zažívací potíže. Půjdu-li někdy kolem stanoviště taxíků, chcete-li štaflu, a budu chtít použít jejich služby, budu si muset dávat pozor na to, abych za 1 km nezaplatil místo 50 Kč 5000 Kč. /50%/ ()

mnx 

všechny recenze uživatele

Nehraje tu Čtvrtníček, který táhl celý Monte Karlo i za režiséra a scénáristy, takže prostředí světově známých hochštaplerů z pražských Taxi služeb je zoufale nevyužito. Vtip nahradila trapnost, a sázka na jasnou improvizaci herců zde zoufale nevyšla. Přitom téma si o podobný kulervoucí seriál jako byl Autobazar přímo říká. Škoda. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Taková hříčka. Vlastně je to o ničem, ani té legrace tam není moc. Vzhledem k obsazení to mohlo být lepší. ()

Redyx1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento odporný pražácký paskvil nejde bohužel slušně komentovat a nechápu,ze se najdou lidi co na to čumi ..totálni odpad o ničem! ()

Reklama

Reklama