Reklama

Reklama

Výleťák

(pořad)
Publicistický / Road movie
Česko, 2015, 7 min

Obsahy(1)

Doporučení na rodinný výlet s tipy na sportovní, kulturně-vzdělávací a zábavní vyžití v místě. Kam vzít děti, aby se nenudily? Kde se najíst, ubytovat? Co v místě rozhodně stojí za vidění a co nepropásnout? A kolik to bude celé stát?... Dušan Krejdl za vás každý výlet vyzkoušel na vlastní kůži. (StreamCZ)

Recenze (16)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Další ze zdařilých počinů na Streamu. Výleťák nás zavádi do nejrůznějších koutů naší země, ukazuje nám její krásy a dává tak tipy na výlety. To vše během pouhých 7 minut za doprovodu příjemné hudby a se sympatickým moderátorem. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je očividně součástí marketingové propagace Mapy.cz, ale tipy na výlety jsou dobré a často poměrně netradiční. Líbí se mi informace o časové náročnosti a délce tras, v popisu u videí máte i odkaz, na kterém se vám na mapy.cz konkrétní výlet zobrazí, což je hodně fajn. Tenhle projekt rozhodně má potenciál. Doporučila bych vylepšit technickou kvalitu (některé záběry jsou přesvícené, jiné zase zbytečně krátké) a prodloužit délku dílů, protože za šest, sedm minut nestihnou nic moc ukázat. Rozhodně ale oceňuju základní nápad. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Krásná i netradiční místa s výhledy. Všude jsem byl i fyzicky přítomen, tak doporučují pohyb a čerstvý vzduch jde-li to. Vysílá TV Seznam. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po několika letech sledování Výleťáka a po mnoha inspirování se Výleťákem k mnoha výletům mě trklo, že jsem ještě tenhle skvělý pořad neohodnotil. Takže tak činím opožděně. Na klasické TV vysílání nečumím, ale každý čtvrtek (nejpozději pátek) zvědavě rozklikávám záložku Výleťák v mých záložkách v prohlížeči a jsem zvědavý, kam se Dušan Krejdl zase vydal. Pravda, nějaké námitky bych měl, třeba že stopáž by mohla být o něco delší, že Krejdlův diblíkovitý optimismus ve mně občas vyvolá záchvěv misantropie, nebo jeho tradiční závěrečné gurmánské požitky asketicky pohrdavý úšklebek, ale chápu pro jakou cílovou skupinu je pořad určený a neremcám. ()

Stallone 

všechny recenze uživatele

S mojí krásnou přítelkyní (modelkou) milujeme výlety. Navštěvováním hradů, zámků a přírody prostě žijeme. Naše cestování po památkách plánuji já. Vybírám je nejen z internetu, ale i ze zakoupených knih jakou jsou Špalíčky výletů. Výleťák je v tomto směru pro mě nejen inspirací, ale především obrovské duševní uvolnění. Vycházkami provází sympatický Dušan Krejdl. Jde mu to. Chválím příjemnou hudbu. Přál bych si, aby pořad trval déle (15 minut by mu slušelo). Doporučuji ke shlédnutí a již se těším na začínající sezonu hradů a zámků. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Dušan tomu dává patřičný osobitý šmrnc. Uvádí to nenuceným, přirozeným způsobem. Hlavně díky němu to je pořad na úrovni. Výlety jsou nenáročné jak pro jednotlivce tak pro rodiny. Dávám sice čtyři hvězdičky, ale nevím co bych ještě vylepšil, možná nějaké vychytávky, aby opět ukazovali celou trasu, její délku, kolik je po cestě občerstvení aj. Vydal bych se možná i více do hor (LH třeba ^_^) nebo občas udělat i celodenní několikahodinový výlet. ()

Lucas87 

všechny recenze uživatele

Velice zdařilý pořad pro každého kdo má rád turistiku u nás. Jen ty žranice bych dal do bonusů a hlavní část více natáhl. ()

Popinodan 

všechny recenze uživatele

Parádní publicistický pořad,plný tipů na výlety. Skvělá inspirace při plánování výletů. A tam kde už jsme byli,se rádi podíváme v Tv-Pc znovu. ()

Grázl83 

všechny recenze uživatele

Tento pořád stojí na Dušanovi, který je neskutečný sympaťák a věřím mu veškeré nadšení, které při výletu prožívá. ()

Winster 

všechny recenze uživatele

Zajímavá místa s informace co vyčetl z wiki, nic navíc, velice podivné prupovídky a absolutne žádná znalost tématu o kterém plká. (Klemperka etc) ()

Reklama

Reklama