Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir je na obědě u svého přítele Luigiho Giancomelliho, majitele italské restaurace, s jehož rodinou se přátelí. V restauraci se najednou objeví dva podezřelí muži, ale i když Luigi Semira ujišťuje, že je všechno v pořádku, Semirovi se to nezdá a legitimuje se jako policista. Jeden muž vytáhne zbraň, srazí Semira na zem a oba uprchnou. Semir je pronásleduje, ale marně, muži na útěku zabijí dva policisty. Na policejní stanici je Susanne identifikuje, jsou to mafiáni Carlo Tramtoni a Salvatore Ganzetta. Semir si jde promluvit znovu s Luigim a padne do pasti - mafiáni jsou v restauraci a Semira si vezmou jako rukojmí. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!S22E18! Mafiáni z té hezké Kalábrie si chtějí "vydělat" i v Německu. To je tak, když se mafián s rodinou chce ukrýt v Německu, kde si otevřel restauraci, ale jeho bývalá rodinka ho tu najde. Autoři scénáře se koukali určitě na jeden díl Schimanski. ()

Reklama

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není úniku - Popis epizody: Semir pomáhá k úniku z dosahu nebezpečného mafiána, aby ochránil svého italského přítele majitele restaurace Luigi Giancomelli a jeho rodinu. - 75%. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama