Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (4)

netahlo 

všechny recenze uživatele

Po pocatecnim romantickem tapani se serial vyvinul v hodne kvalitni a napinave drama. Takhle nejak ma vypadat televizni zabava na urovni. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Knihu jsem četl relativně nedávno a to byl docela problém. Sice oceňuji, že tvůrci se drželi celkem šikovně předlohy a zachovali takřka do detailu celý příběh. Na druhou stranu jsem přesně věděl, co se v každé další chvíli stane. Nejvíc to bylo znát u závěrečných dílů plných zvratů. Tu přidanou hodnotu, která by učinila seriál atraktivní i pro diváka znalého předlohy, jsem tu nenašel. A totéž platí o hercích. Patrick Dempsey by ještě jakž takž ušel, ale další postavy jsem si představoval úplně jinak. Pokud bych Dickerův román neznal, tak bych se nejspíš bych se slušně bavil. Byla tu romantika (možná až moc), vražda s kupou podezřelých, nádech jistého mysteriózna, hříchy minulosti a celkem atraktivní prostředí spisovatelského světa. Ale bohužel. Pokud knihu neznáte, mohu s kldiným srdcem doporučit. Pro ostatní je to spíš ztráta času. 50% ()

Reklama

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

KLIŠÉÉÉÉ a "romantická" stupidita o pedofilovi a týranej tínežerke. Keby sa Rosakunda Pičerová rozhodla napísať "krimi" seriál, vyzeral by asi takto. Najviac ma štvalo zobrazenie toho, ako to chodí v spisovateľskej brandži. S realitou to nemá nič spoločné, a z niektorých KLIŠÉ sa mi chcelo zvracať. Aj z ksichtu slizského spisovateľa, ktorý sa odrazu stal detektív. ()

Galerie (370)

Reklama

Reklama