Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Susannin přítel, který slouží u námořnictva, přijel na návštěvu domů a ona je přesvědčená, že ji chce požádat o ruku. Jenže místo toho řekne, že se s ní rozchází. Dívka odjíždí se zlomeným srdcem, a ještě ke všemu cestou píchne. Zastaví u ní sympatický mladík s britským akcentem. Jmenuje se Nate, a protože Susanne nemá rezervu, tak jí nabídne náhradní pneumatiku. Během opravy se dobře baví, on jí ale zamlčí, kdo je. Dívčina rodina má zahradnictví a Suzanne je zahradní architektka. Druhý den přichází Nate s tím, že jí domluvil u bohaté paní Wallerové, u které je na návštěvě, práci. Při obhlídce zahrady se Susanne dozvídá, že jejího otce odvezli do nemocnice. Nate ji tam doprovází. Ani jeden z nich netuší, že je pronásleduje dotěrný paparazzi. Nate je totiž princ z malého království Cambria, jehož otec nedávno zemřel a on se má brzo stát králem. Jeho matka není příliš potěšena fotografiemi, které se objevily v bulvárním tisku, a odvolává Nata domů... (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

Tominni 

všechny recenze uživatele

Vlastně nakonec celkem milý romantický film, bez většího nápadu a překvapení, ale ve výsledku nefunguje špatně, takže i dívka z kadeřnictví může najít štěstí s princem, který se navíc zahradní práce také nebojí. Na nedělení odpoledne - proč ne. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Papundeklově cukrkandlové a výrazně televizní, taková trochu svěžejší Rosamunde Pilcher. Herecky hodně nevýrazný. Na Deník princezny a podobně to rozhodně nemá. Ale když ležíte marod berete všechno co jde v televizi. Párkrát jsem se pousmál a teplota mi nestoupla, co chtít víc. Ha ha. ()

Reklama

JenYu 

všechny recenze uživatele

Příjemný film na odreagování se sympatickou a hezkou hlavní dvojicí. Samozřejmě je to jedno velké klišé, ale proč ne? ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pozornost si zaslouží snad jen 30letý přitažlivý Jonathan Keltz (princ Nate) s pěknou postavou. Za něho přihazuji jednu hvězdičku.    .                .                 .                       .                           .                             .                   . ()

papilon395 

všechny recenze uživatele

Roztomilý příběh o nerovné lásce pro všechny teenagerky a seniorky. Nic víc, nic míň. Bod dolů za umělé květinové dekorace v zahradách, ač to mělo být o zahradní architektuře. Nic horšího než vyaranžovanou přeplácanou loďku tam nemohli strčit. Bod nahoru za sympatickou a neokoukanou ústřední dvojici s hlasy Lucie Vondráčkové a Libora Boučka :O). ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama