Reklama

Reklama

Kadeřnictví

(seriál)
Trailer

Série(2) / Epizody(41)

Obsahy(1)

Malé kadeřnictví nedaleko rušného centra je plné lidských osudů. Co účes, to příběh. Místo, kde se řeší ty nejzásadnější otázky života.  Otevřeně s nadsázkou s vámi hrdinky seriálu sdílí své životní výhry i prohry. (Stream.cz)

Recenze (28)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Není žádným tajemstvím, že jsem viděl a oblíbil si dost seriálů, kde se to jen hemží hlavními ženskými hrdinkami - Sex ve městě, Gilmorova Děvčata nebo třeba Čarodějky a nejnověji Lizzie Bennet Diaries. Nic z toho není ale work-com. Ale například Parks and Recreation je, shodou okolností taky s kvalitním ženským castem. Ovšem kde Parks and Recreation exceluje (byť hlavně od druhé a zejména třetí série dál), tam Kadeřnictví stále strádá a kdyby se dočkalo pokračování, rád bych tuto změnu viděl. Jedná se hlavně o zapracování zákazníků do aktuálně probíraného tématu (což jsem zaznamenal snad jen jednou). Právě díky opakovaným scénám s různými doslova "charaktery" nabylo v mých očích Pawnee z P&R dojmu skutečného města a i zde bychom mohli mít televizně-realistické kadeřnictví s víc než jen jednou (viditelně a slyšitelně) pravidelnou zákaznicí. Místo toho teď by ústřední cast mohl stříhat třeba psy a vyšlo by to úplně nastejno. Postavy věrně napsané jsou, denně s takovou Marikou, Radkou nebo třeba Anetou přijdu do styku. Ale klidně by postavám mohlo být dáno víc rozměrů, zájmů, osobnosti. Ale to už jsem zpátky u srovnávání s Parks & Recreation. Což se Kadeřnictví bohužel být nesnaží. To jde vyšlapanou cestičkou klasických českých seriálů, kde se sice tváří, že bude výživný vývar humoru, životních lekcí a emotivních momentů, místo toho tu ale máme klasickou dramedy vztahovou polévku z pytlíku. ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Byl zajímavý marketingový pokus Streamu obrátit se na divačky Ulice a Ordinace - co jsem koukal na čísla sledovanosti, tak neúspěšný. Naštěstí. Že se Stream propadl od produkce Semestru a Pěstírny k tomuhle je samozřejmě smutné. A tím nemyslím zacílení na diváky, primárně divačky, středního a vyššího věku, ale dementní scénář, odpudivé antiherectví a neschopnost timeované komediální režie vedoucí k trapně sterilnímu odříkávání vtipů mentálně zaseklých na konci 90. let. Kadeřnictví je vším, čím se má za to, že internetová produkce být nemůže - je konzervativní, je pomalé, nemá spád ani cit pro pointu, nemá kontakt se světem - je takovou antitezí všeho, že vlastně dávalo smysl očekávat, že zaplní díru na trhu. Naštěstí se ukázalo, že nějaká laťka přece jenom existuje. Alespoň u lidí, co mají počítač. Doufám, že to pro nové směřování Streamu bude dostatečným klepnutím přes prsty a příště alespoň trochu zohlední kvalitu jako nutný aspekt díla. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Zase jednou pěknej slint !! Asociace s Neymarovým letošním spaghetti účesem je nasnadě, trapas na který se nedá koukat a který následně budí posměch.. Další fantastická řachanda z vaší Ulice na rohu Růžové zahrady.. Arichtev a spol nezvládají timing, pointu, více než rozmazané charaktery, natož smysluplné dialogy, a tak tohle Kadeřnictví platí snad jen za jalové pásmo skečů.. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně špičkový seriál. A silně návykový. Jak jsem k němu sedla, tak jsem nebyla schopná odejít dřív, než jsem shlédla všech 20 dílů. Perfektní herečky. Absolutně všechny moje oblíbené. Kromě Natálie Holíkové, kterou jsem doteď neznala. 100%. ()

PKD odpad!

všechny recenze uživatele

Tohlencto veledílo dlouho nevydržela ani moje matka a to měla mnoho let své vlastní kadeřnictví. ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Při čekání v šatně během natáčení jednohvězdičkových seriálů si holky zaimprovizovaly a trochu se vyblbly. 1) Anebo někdo pečlivě vybral všechnu vatu z nekonečných seriálů a sestřihal ji dohromady._____ 2) Pokud toužíte po serióznějším rozboru, přečtěte si, co píše komentátor xxmartinxx (hodnotil odpad). ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

odpad* tento stream seriál nebude žádný úspěch - teda rozhodně aspoň pro chlapi. Působil na mě, jako když na dvorku spolu kvokají slepice - prostě ženské tlachání o životě se spoustou rádoby mouder a rad k ničemu. První tři díly stačily k poznání a víc rozhodně nemusím - naštěstí jsou jednotlivé díly krátké, tak mě to nestálo tolik času z mého života ;-) [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 0 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

zette 

všechny recenze uživatele

Nemyslim si, ze by to byla zase takova hruza, jako se zde prezentuje. Solidni sranda pro spise divacky nez divaky, ktera nikoho neurazi. Skoda, ze temata z nazvu dilu jsou v serialu vzdy jen zminena, nez ze by je devcata hodlala resit.-). Jana Krausova je i ve svych letech porad kocka s jiskrou v oku. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Občas nějaká epizoda pobavila, ale žádná sláva to nebyla a spíše slabší. Z hereček mě bavila akorát Bernášková. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Komediální jednohubka ženských plků. Občas to je i zábavné, skvěle obsazené se snahou o moderní klipovou formu, ale cílovkou jsou spíš děvčata než já. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem si doposavad vegetoval na své soukromé planetě, kde všichni obyvatelé žili v přesvědčení, že internetová televize má být něčím mladistvím, pokrokovým, zkrátka nezaprděným. Tak kurňa proč zkrácená verze Novácké Ulice?????? Ale jo, asi Chápu. Internet není jenom pro nás mladé duchem (vtip) a rozumím marketingovému tahu Streamu zacílit na další cílovou skupinu. Každopádně tohle je hodně NIC. Prázdná slova, prázdné charaktery, prázdné situace…..prázdno před obrazovkou. Jasně, tenhle krátkometrážní ondulace nebyla primárně točená pro mne a mnou podobné, každopádně i seriál pro ženy jde udělat, tak že muž raději nejde dobrovolně žehlit kapesníky. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stream vždycky produkoval dobrý seriály. Krátký, vtipný, vážný, trefný, perfektně zpracovaný. O to víc mě zaráží rozhodnutí natočit Kadeřnictví. Jana Krausová je sice krásná i v jejích letech a přítomnost "vipky" Sandry Černodrinské seriálu ve druhé řadě pomohla, na prostoru šesti minut je bohužel téměř každý vtip nebo vážnější situace utlučena hned v zárodku, následují totiž titulky. Kde Semestr nebo Blaník exceluje, tedy na chytrém, chytlavém humoru a příběhu na minimálním prostoru, tam Kadeřnictví dostalo totálně po držce. ()

milwaukee odpad!

všechny recenze uživatele

Pagáčová. To je opravdu taková herečka, jako já jaderný fyzik. Utrpení mě obklopovalo a muka pekelná mě uchvátila. A pokud nám chce Bizar Arichtěv sdělovat, že Češi mnoho nevědí ze své historie, tak by mě zajímalo, kde na takovou kravinu přišel. Jestli dělal průzkum mezi diváky Kadeřnictví, tak bych se snad ani moc nedivil. A ještě jedno upřesnění. Bulhar není národnost, ale vlastnost. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Pustit do světa seriál o slepicích, které nemají na práci nic jiného než rozebírat sex, vztahy a mužské může opravdu jen stream.cz. Ostatně, i sledovanost postupně klesala. Druhou sérii už sledovala jen čtvrtina diváků, kteří si zapli úvodní díl té první. Většina hereckých výkonů při tom byla kvalitních. Kdyby ovšem Jana Krausová tak nápadně nenahazovala jednotlivá témata. Že je seriál výhradně pro ženy pochopíte po úvodních minutách, ale že se v něm řeší ty "nejzávaznější" vztahová a celospolečenská témata, která zajímají především ženy, na to vám pár dílů stačit bude. Jinak se totiž v seriálu nic zásadního neděje a kdyby nebylo několika úsměvných momentů, muselo by jít hodnocení ještě níž. I řešení některých krizovgých situací hlavních hrdinek bylo někdy až banální. Názory některých postav pak na úrovni křečků. Příšerná úvodní znělka s postmoderním logem seriálu taky nepřidává. Další, z celé řady, seriálových šlápnutí stream.cz vedle. ()

rionka 

všechny recenze uživatele

nenáročná sociální slepičárna, ale zábavná, z nějakého důvodu jsem si to musela pustit celé. šestiminutová stopáž je tak akorát. černá čísla si to myslím nezaslouží. Natálka Holíková je hvězda navíc. některé situace byly super, některé cringe... jako život na maloměstě :-) ()

Feacher odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem kousek z jednoho dílu a možná nejsem objektivní, možná je to super seriál, ale těch 5 minut mě přesvědčuje o opaku. Absolutně supermegatrapný seriál kde sice hrajou známé tváře, které jednotlivě dokážou zahrát dobrou roli, společně však vytváří tak těžký cringe výtvor, že vám stačí 5 minut k vymytí mozku. Vzhledem k tomu, že se v těch 5 minutách mluvilo o vděčném tématu pro povrchní diváky, na které je seriál očividně zaměřen, tedy sex a chlapi, tak rozumím těm 26%, které tu aktuálně jsou. Prosím Boha, aby to herečky braly jako zábavu za peníze a nemyslely to vážně, jinak jsem ztratil poslední zbytky iluzí o české herecké vrstvě. ()

Reklama

Reklama