Reklama

Reklama

Kadeřnictví

(seriál)
Trailer

Série(2) / Epizody(41)

Obsahy(1)

Malé kadeřnictví nedaleko rušného centra je plné lidských osudů. Co účes, to příběh. Místo, kde se řeší ty nejzásadnější otázky života.  Otevřeně s nadsázkou s vámi hrdinky seriálu sdílí své životní výhry i prohry. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Při čekání v šatně během natáčení jednohvězdičkových seriálů si holky zaimprovizovaly a trochu se vyblbly. 1) Anebo někdo pečlivě vybral všechnu vatu z nekonečných seriálů a sestřihal ji dohromady._____ 2) Pokud toužíte po serióznějším rozboru, přečtěte si, co píše komentátor xxmartinxx (hodnotil odpad). ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem si doposavad vegetoval na své soukromé planetě, kde všichni obyvatelé žili v přesvědčení, že internetová televize má být něčím mladistvím, pokrokovým, zkrátka nezaprděným. Tak kurňa proč zkrácená verze Novácké Ulice?????? Ale jo, asi Chápu. Internet není jenom pro nás mladé duchem (vtip) a rozumím marketingovému tahu Streamu zacílit na další cílovou skupinu. Každopádně tohle je hodně NIC. Prázdná slova, prázdné charaktery, prázdné situace…..prázdno před obrazovkou. Jasně, tenhle krátkometrážní ondulace nebyla primárně točená pro mne a mnou podobné, každopádně i seriál pro ženy jde udělat, tak že muž raději nejde dobrovolně žehlit kapesníky. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Zase jednou pěknej slint !! Asociace s Neymarovým letošním spaghetti účesem je nasnadě, trapas na který se nedá koukat a který následně budí posměch.. Další fantastická řachanda z vaší Ulice na rohu Růžové zahrady.. Arichtev a spol nezvládají timing, pointu, více než rozmazané charaktery, natož smysluplné dialogy, a tak tohle Kadeřnictví platí snad jen za jalové pásmo skečů.. ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

odpad* tento stream seriál nebude žádný úspěch - teda rozhodně aspoň pro chlapi. Působil na mě, jako když na dvorku spolu kvokají slepice - prostě ženské tlachání o životě se spoustou rádoby mouder a rad k ničemu. První tři díly stačily k poznání a víc rozhodně nemusím - naštěstí jsou jednotlivé díly krátké, tak mě to nestálo tolik času z mého života ;-) [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 0 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Byl zajímavý marketingový pokus Streamu obrátit se na divačky Ulice a Ordinace - co jsem koukal na čísla sledovanosti, tak neúspěšný. Naštěstí. Že se Stream propadl od produkce Semestru a Pěstírny k tomuhle je samozřejmě smutné. A tím nemyslím zacílení na diváky, primárně divačky, středního a vyššího věku, ale dementní scénář, odpudivé antiherectví a neschopnost timeované komediální režie vedoucí k trapně sterilnímu odříkávání vtipů mentálně zaseklých na konci 90. let. Kadeřnictví je vším, čím se má za to, že internetová produkce být nemůže - je konzervativní, je pomalé, nemá spád ani cit pro pointu, nemá kontakt se světem - je takovou antitezí všeho, že vlastně dávalo smysl očekávat, že zaplní díru na trhu. Naštěstí se ukázalo, že nějaká laťka přece jenom existuje. Alespoň u lidí, co mají počítač. Doufám, že to pro nové směřování Streamu bude dostatečným klepnutím přes prsty a příště alespoň trochu zohlední kvalitu jako nutný aspekt díla. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama