Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick Tschiller sa snaží spamätať z tragickej smrti svojej bývalej manželky Isabelly. Keď sa však jeho úhlavný nepriateľ Firat Astan pokúsi o únik z väzenia, spolu s kolegom Yalcinom Guemerom sa obaja vracajú k prípadu, ktorý ich už stál tak veľa síl i osobných obetí... (STV)

Recenze (4)

joelly01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaverecny Tatort, vyvrcholeni Serie o Nick Tschiller a zle kurdske mafii. Zde bych Rada prednesla jednu zajimavost: Tenhle Tatort mel mit puvodne premieru 15.11., ale protoze 13.11. v Parizi multikulturne obohacovali muslimove tak se premiera odlozila, protoze pry tento dil by nebyl vhodny. V zaverecnem dile se jedna o tom, ze cecensti ozbrojenci prepadnou redakci televize a v primem prenosu pozaduji vydani "bratra" Astana (hlavni zloun). Ale cele je to komplikovanejsi nez se zda, neb cecensti ozbrojenci jsou ve skutecnosti ruska mafie a Astana nechteji protoze je to jejich "bratr v boji", alebrz konkurent v privatizacnim byznyse a chteji ho mucit a zabit. A to se zase nelibi Tschillerovi, neb tomu Astan v minulem dile velmi hrubym zpusobem slapl na kuri oko a chce si Astana pomucit a zabit sam. Procez Astana unese a pak spolu unikaji a dokonce i spoji sily proti ruske mafii a cele je to velmi zmatecne a vubec to neni jako Tatort a me se tento dil libil nejmene. UPDATE: Zajimave, tak to vypada ze tohle NENI zaverecny dil Serie s Nick Tschiller. Vcera jsem byla v kine a tam byl Trailer na film Tatort: Off Duty, coz by mel byt teda ten zaverecny dil. No cucela jsem jak cincila! Tatort v kine! A Klenot spatne skryval skodolibost a radost v hlase kdyz mi sdeloval: "Ty, takovy fanousek, jsi nevedela ze posledni dil bude v kine? JA to vim uz tak dva mesice!" ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrté Místo činu s komisařem Tschilerem pokračuje přesně v momentu předchozího dílu. Nick osvobodí kurdského ( v tomto dílu dokonce nové info, že to není zlý muslim, ale jezíd ) mafiána Astana, kterého chce zároveň osvobodit jakési ruské komando, které obsadí televizi a zajme nějaká rukojmí. Asi nejakčnější a nejlepší díl s Tilem Schweigerem, bez něhož by to bylo poloviční. ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bezprostredné pokračovanie Nickovej bolesti, ktoré začína presne tam, kde predošlý film skončil. To režisér Alvart vymyslel výborne - tým pádom mohol dať vzniknúť tomuto (v podstate) dokončeniu tejto mini-série, kde Nick s vypätím všetkých síl nestráca pôdu pod nohami a stále si dokáže držať dostatočný odstup a nenechať zvíťaziť subjektívne pocty. Opäť skvelý Schweiger nesklamal, akcia v tomto filme porovnateľná s tou z Nickovej pomsty (na veľmi vysokej úrovni), príbeh tentokrát zaujímavejší a originálnejší, ako v Nickovej bolesti. Ako vyvrcholenie a finále tejto TV série výborné (s veľkou dávkou skvelej hudby od Todsharowa, s vynikajúcim Fahri Yardimom v postave Yalcina). Celkovo táto epizóda jedna z tých lepších (ba skoro až najlepšia z celej série) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama