Reklama

Reklama

S chutí Toskánska

  • Itálie Quanto basta (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Arturo byl uznávaný michelinský šéfkuchař, dokud pro problémy s ovládáním hněvu neskončil ve vězení. Po propuštění musí dělat veřejně prospěšné práce, a tak učí vařit skupinku lidí s Aspergerovým syndromem. Ačkoli jejich způsob myšlení je mu vzdálený, v jednom ze svých studentů objeví kulinářského génia a rozhodne se mu pomoci vyhrát kuchařskou soutěž. Temperamentní kuchař a jeho znevýhodněný student tak vytvoří originální dvojici, pro kterou žádný sen není nesplnitelný. (Mirius FD)

(více)

Recenze (8)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Po slibném začátku to pustili filmaři poslední čtvrthodinu dolů vodou.Totální to zazdili .Připadlo mi, že nevědí jak příběh ukončit.Tak ho slátali co to dalo.Nehledě na to ,že kluka v roli autisty už hraní zřejmě unavilo.Byla to náročná role ale chtělo to obsadit profíkem.Ale finální scéna ,vyvrcholení soutěže byl jeden trapas.Ale technicky vynikající kamera,exteriéry a nedostižný slovenský dabing mi nedovolili abych dala ještě nižší hodnocení.Opravdu jsem zklamaná.Upoutávka na film mě velmi naladila... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Toto je taká klasická talianska feel good komédia, avšak je plná klišé a prakticky od prvého okamihu viete, ako sa celý príbeh skončí, takže predvídateľnosť je maximalistická. Je to trochu škoda, lebo tvorcovia mohli trošku vyjsť zo zaužívanej šablóny a ponúknuť divákovi trochu viac emócií. Na jedno pozretie ale fajn, keďže toskánsku kuchyňu mám rád. 60 % ()

Tawni 

všechny recenze uživatele

Quanto basta je příjemná komedie, člověk se u ní opravdu zasměje. Hlavní myšlenkou filmu však není jen být komedií, u které se diváci potrhají smíchy. Přestože se jedná o odlehčený žánr, Quanto basta se dotýká také citlivější otázky. Dojemný film, který ukazuje sílu netradičního přátelství. Jako klad hodnotím také to, že ačkoliv se několikrát naskytla možnost udělat tradiční filmové klišé, film se tomu většinou vyhnul. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Ľahká komédia na jedno pozretie. Mierne poteší, nijako neurazí a jedna pasáž je dokonca na vážne zamyslenie. ()

Související novinky

MittelCinemaFest 2019 začíná

MittelCinemaFest 2019 začíná

27.11.2019

Středoevropský festival italského filmu v Česku již po sedmé představí to nejzajímavější, co aktuálně italský filmový průmysl nabízí. Od 28. 11. do 9. 12. si MittelCinemaFest 2019 užijí i diváci v… (více)

Reklama

Reklama