Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Greatest Royal Rumble se uskutečnilo 27. dubna 2018 v King Abdullah Sports City (Džidda, Saudská Arábie). Na kartě se sešlo deset zápasů.

1) John Cena vs. Triple H 
2) Cedric Alexander vs. Kalisto (Cruiserweight Championship)
3) Bray Wyatt & Matt Hardy vs. The Bar (Raw Tag Team Championship)
4) Jeff Hardy vs. Jinder Mahal (United States Championship)
5) The Bludgeon Brothers vs. The Usos (Smackdown Tag Team Championship)
6) Seth Rollins vs. Finn Bálor vs. Samoa Joe vs. The Miz (Intercontinental Championship Ladder Match)
7) AJ Styles vs. Shinsuke Nakamura (WWE Championship)
8) The Undertaker vs. Rusev (Casket Match)
9) Brock Lesnar vs. Roman Reigns (Universal Championship Steel Cage Match)
10) Greatest Royal Rumble Match (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (3)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Je to takové velké navoněné hov*o. Ještě nikdy jsem neviděl show, kde by wrestleři udělali tolik chyb. JOHN CENA VS. TRIPLE H - 2* - Bohužel musím konstatovat, že tito dva už na WWE nemají. Bylo to pomalé, bez nápadu, bez šťávy. KALISTO VS. CEDRIC ALEXANDER - 3* - Podstatně svižnější podívaná. Oba jsou skákači, oba zabaví. Bohužel, ani jeden nemá dostatek charisma. BRAY WYATT A MATT HARDY VS. THE BAR - 3* - Čtyři top wrestleři pro mě. Bohužel nepředvedli ani polovinu svého maxima. JEFF HARDY VS. JINDER MAHAL - 3* - Jeff je naprosto úžasný wrestler a Jinder se zlepšuje. Nicméně nepochopil jsem, když se Hardy netrefil, proč Mahal spadl sám od sebe a nesnažil se nějak zaimprovizovat. USOS VS. BLUDGEON BROTHERS - 2* - Nepochopím, jak tihle čtyři mohli mít tak nudný zápas bez čehokoli překvapivého. LADDER MATCH - 4* - Možná nejlepší zápas show. Finn je naprosto skvělý! Seth mu solidně konkuruje a Miz a Samoa Joe jsou zábavní. Škoda, že nedostal zápas více prostoru. AJ STYLES VS. SHINSUKE NAKAMURA - 4* - Dvě velké hvězdy, které vám dají přesně to, co od podobného zápasu očekáváte. RUSEV VS. UNDERTAKER - 3* - Jsem rád, že k tomuto zápasu došlo, i když bylo naprosto jasné, jak to dopadne. Vcelku zábavné, nicméně Taker už má dost. BROCK LESNAR VS. ROMAN REIGNS - 4* - Čtyři dávám pouze za vítěze a za zajímavý konečný finisher, který musel bolet jako čert. ROYAL RUMBLE - 2* - Zápas, který mi zničil celý požitek ze show a zkazil hodnocení. Tolik nanicovatých wrestlerů najednou jsem neviděl. Kdyby tam bylo jen 20 účastníků, tak se to dá, ale ta zbylá třicítka byla, jako kdyby je Vince nabral před arénou. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Rozhodne tu bolo cítiť veľkosť majetku Saudského princa, lenže čo z toho keď sa tí snobi nedokážu baviť. Atmosféra na mŕtvom bode napriek šesťdesiat tisícovej návšteve. Ešte aj starého Tejkra vytiahli z hrobu, aby zabavili princov a princezny. Nie nad staré dobré PPV v Amerike. Let´s go Cena, Cena sucks má zbúrať štadión a nie uspať. Tak trochu trápny, ale bezpochyby zištný a pochopiteľný počin rodiny MekMehonových presťahovať wrestlemaniu a royal rumble v jednom na ropné polia. Slabota, ale Here comes the money. ()

Reklama

Reklama